Ahoj, poradte mi prosim . Mam rada zadaneho. On je sice stale vo vztahu ale uz tovraj nefunguje. Uz dlhsiu dobu si piseme a par krat sme sa aj osobne stretli. Nie raz mi poveda za ma ma rad a ze u na mne zalezi. Vsetko bolo fajn boli sme v kontakte ale posledne ked mal narodeniny som mu napisala a on ze dakujem a odvtedy nic. Aj ked je online neda o sebe vediet. Chyba mi. Bud ma uz ozaj nechce ale Bo ma len skusa ze kolko vydrzim este mu nenapisat prva lebo vacsinou vzdy pisal on ako prvy. Vaham ci my napisat len tak ze ako sa mas nezavazne...ked ma odmietne budem to vediet...len nechcem by otravna....myslit bude blbe mu jednoducho ako prva napisat?
Odmlcal sa
Keby mi to aspon povedal...necitila by som sa ako hlupana, zo zaciatku som netusila ze ma frajerku...niekedy mam chut napisat mu co si myslim
pardon odradiť
maoam ma pravdu
určite od zadanych ruky preč
čo by ťa mohlo doradiť: chlap keby bol schopny podvadzat frajerku s tebou, tak nemal by problem casom podvadzat aj teba
muzi su inak dost lahko strukturovani - ak zenu chcu, urobia vsetko pre to, aby s nou boli, aj ked ich odmieta
pisu, volaju, chodia, cakaju ju...proste urobia vsetko, aby s nou boli, aj ked su zadani
ak sa ti muz vyhyba, znamena to vzdy iba jedno - uz nechce, väcsinou ale nema gule na to ti to priamo do ksichtu povedat a tak voli cestu odmlcania a dufa, ze vztah zajde 'do stratena' alebo ze si sama domyslis, ze je koniec
nerob si iluzie
ak sa muz odmlci a neozyva sa a nemal autohavariu a nelezi na JIS-ke, tak sa neozyva preto, lebo NECHCE
ak je k tomu este zadany, tak niet o com
mozno mali krizu vo vztahu, ale bachorky o tom, ako to nefunguje väcsinou nie su pravdive (alebo iba z malej casti ano)
vyzera to tak, ze doma je vsetko OK a o teba uz nema zaujem
P.S. davaj ruky prec od zadanych a zenatych - principialne si to u seba zaved ako TABU
bude sa ti lahsie zit