Ahoj, poradte mi prosim . Mam rada zadaneho. On je sice stale vo vztahu ale uz tovraj nefunguje. Uz dlhsiu dobu si piseme a par krat sme sa aj osobne stretli. Nie raz mi poveda za ma ma rad a ze u na mne zalezi. Vsetko bolo fajn boli sme v kontakte ale posledne ked mal narodeniny som mu napisala a on ze dakujem a odvtedy nic. Aj ked je online neda o sebe vediet. Chyba mi. Bud ma uz ozaj nechce ale Bo ma len skusa ze kolko vydrzim este mu nenapisat prva lebo vacsinou vzdy pisal on ako prvy. Vaham ci my napisat len tak ze ako sa mas nezavazne...ked ma odmietne budem to vediet...len nechcem by otravna....myslit bude blbe mu jednoducho ako prva napisat?
Odmlcal sa
mna by zaujimalo, akym sposobom by v takejto situacii muz mal reagovat.
co by mal napisat/spravit, aby to zenam nepripadalo, ze je zbabely alebo nema gule?
pretoze ja viem, ze aj ked muz napise/povie: nemam zaujem, nic sa tym nekonci a zena zacne velmi casto s nejakym citovym divadielkom a rozhodne sa nevzda len tak.
zena je schopna spravit skoro cokolvek, aby sama sebe dokazala, ze muz ten zaujem vlastne stale ma.
prave preto to muzi riesia takto.
proste vedia, ze priama komunikacia je zbytocna.
cest vynimkam na oboch stranach.
jezis vykasli sa na to..Maoam pise dobre, ako vzdy..chlap raz ked prestane mat zaujem, tak len vo vynimocnych pripadoch nevoli taktiku "mrtveho brouka", tak to volam ja..nepise, lebo ta nechce a nema dostatocnu guraz, chut alebo akukolvek potrebu ti vysvetlovat, preco je to tak..chce sa vyhnut konfrontacii, vysvetlovaniu, rieseniciam, pripadnemu zufalemu vyplakavaniu, ci vycitkam..tak drviva vacsina voli tuto zbabelu strategiu, ze sak jej snad casom dopali..
to su chlapi, toto sa nesnaz pochopit..to je proste fakt..kazda si tym aspon raz presla a zbytocne sa nad tym budes umarat a premyslat, co sa stalo a co si spravila zle..predpokladam, ze nic a panko uz ma doma zrejme opat na ruziach ustlane, tak teraz nepotrebuje nic riesit s nejakou bokoveckou..krute, ale vyser sa na neho a v ziadnom pripade sa mu neozyvaj
Prepáč, ale nechápem baby, ktoré idú po zadaných.. Fajn, keď si zo začiatku nevedela že má priatelku, to chápem...ale keď si to už zistila, nechápem prečo si ho nenehala tak. Keby som bola ja v tvojej situácii a zistila by som že chalan má priatelku, okamžite by som dala ruky od neho preč. Je to podla mňa neetické a nemiestne, nedovolila by som si riešiť ho ďalej, už len z úcty k tej babe, či už majú krízu alebo nie. Predsa sú stále spolu, tvoria pár, tak nechápem... presne ako píšu podo mnou, keď by vedel podviesť ju, prečo by nepodviedol aj teba? zaujímalo by ma, ako by to bolo tebe príjemné, keby tvoj priateľ riešil za tvojím chrbtom niekoho iného..toť moj názor
pravidlo ze zena nepise prva, ma svoj vyznam.
drviva vacsina muzov ti totiz nenapise, ze nema zaujem a bude aspon ako tak udrziavat konverziaciu (z muzskeho pohladu nezavaznu)
nechat muza prejavit zaujem je jediny mozny sposob, ako zistit muzov zaujem.
ale aj tak to pisem zbytocne :)
ty budes radsej zufala a bezradna este niekolko mesiacov.
Neviem presne ake je to medzi nim a jeho priatelkou. Ale asi nieco nie je v poriadku ked sa Zaujima o inu. Vazim si samu seba ale neviem co by si robil ty v mojej situacii...ked mas niekoho rad
ako si ten chlap moze vazit seba, ak podvadza svoju priatelku? Je jedno, ci maju krizu, ci sa hadaju, fakt je ten ze su este spolu, totiz je zadany. A ty si vazis seba, ze si zacnes so zadanym? Evidentne mu to doslo, ze to nie je spravne a uz o teba nema zaujem.
Zuzana ked pises ze si v pidobnej situacii ...ako je to u teba?
Nechodili sme spolu predtym. Spoznali sme sa pred par mesiacmi. On ma 26 a ja 22.
allus a on je aj tvoj byvalý partner alebo nie? či ste spolu už niekedy chodili .... a koľko máte rokov ? mám podobnú sitáciu :(
vyzera to, ze bolo vo vasom vztahu az moc pisania :-)