Je kava dobra alebo nie?

Príspevok v téme: Je kava dobra alebo nie?
immoralist

Zdravim. V poslednej dobe mi mierne zachutila kava a tak by som rad pocul nazory na to, ci je v skutocnosti prospesna alebo zdraviu skodiaca. Cital som par clankov a vsetky pisali iba o positivnych ucinkoch. Avsak ak je kava taka dobra, preco ju nepiju vsetci a preco moji rodicia nesuhlasia s tym, aby som ju zacal pit? Dakujem za nazory.

Janna478

Raz za čas to podľa mňa neuškodí ak človek nemá vyslovene nejaké problém so srdom napríklad. A keď potrebujem dodať trošku energie keď je ťažký deň tak nie je nič lepšie

Slnko89

No myslím si, že sú oveľa horšie veci, ktoré do seba dostávame a káva medzi ne rozhodne nepatrí, takže si pokojne hrnček kafe pokojne daj :)

janicka261

Samé kecy, že káva je nezdravá .. Nápoj s najviac antioxidantami. Jasné, že ak máte problém s tlakom alebo obličkami, tak káva nie je vhodná. Ale inak je naozaj zdraviu prospešná. K tomu čo píšete len prikladám simplecoffee.eu prečítajte si, je tam všetko :-*

amalias

Kava je najlepsie na svete! Bez nej by som rano asi ani z postele nevstala a preto si myslim, ze je aj trochu zdrava pokial je v primeranom mnozstve.