Zdravim. V poslednej dobe mi mierne zachutila kava a tak by som rad pocul nazory na to, ci je v skutocnosti prospesna alebo zdraviu skodiaca. Cital som par clankov a vsetky pisali iba o positivnych ucinkoch. Avsak ak je kava taka dobra, preco ju nepiju vsetci a preco moji rodicia nesuhlasia s tym, aby som ju zacal pit? Dakujem za nazory.
Je kava dobra alebo nie?
Káva je dobrá ale nie veľa, všetko s mierou a bude dobré ;)
a tiez podla mna by sme mali pit kvalitnu kavu, nie nejake patoky
dobrá káva je podľa mňa prospešná ak jej nevypiješ príliš veľké množstvo
Raz za čas to podľa mňa neuškodí ak človek nemá vyslovene nejaké problém so srdom napríklad. A keď potrebujem dodať trošku energie keď je ťažký deň tak nie je nič lepšie
Záleží v akej miere, všetkého veľa škodí a je to tak
No myslím si, že sú oveľa horšie veci, ktoré do seba dostávame a káva medzi ne rozhodne nepatrí, takže si pokojne hrnček kafe pokojne daj :)
Samé kecy, že káva je nezdravá .. Nápoj s najviac antioxidantami. Jasné, že ak máte problém s tlakom alebo obličkami, tak káva nie je vhodná. Ale inak je naozaj zdraviu prospešná. K tomu čo píšete len prikladám simplecoffee.eu prečítajte si, je tam všetko :-*
Káva je dobrá. Ale najlepsie čerstvá. Ale určite zdrave nie je vypiť ich vela za jeden xeny
Kava je najlepsie na svete! Bez nej by som rano asi ani z postele nevstala a preto si myslim, ze je aj trochu zdrava pokial je v primeranom mnozstve.
Bez kávy by som si deň nevedel predstaviť. Potrebujem ju a je mi jedno, či je zdravá alebo nie!