Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdanuje sa príjem knazov zo svadby, krstín, pohrebov?

Prezyvka55

otaznikkkk tak mne to je jedno vo vseobecnosti co ludia robia je to ich problem v tomto pripade mi je vsak trochu smiesno z toho ze tato viera sa tvari ako nieco ciste neposkvrnene pritom je to len banda obycajnych pokrytcov co tazia z ludskej hluposti :).

otaznikkkk

Prezyvka55.. no spravne si napísal nech davaju bločky. Mňa len to trapi že z nas s priatelom sa vysmievaju že ja s vysokou školu robim za pasom za 350 eur, a jeho bratia len že som nešikovna a pritom som mala na VŠ len A a B. Ako oni pracu hned po škole získali ako knazi a nevedia pochopit že získat v sukromnej sferer pracu je ťažšie troška. Lebo oni už na ktorú faru ich daju, tam majú zadarmo nájom to sa platí z farského, celu faru a plus tie penizae za pohreby, krstiny, sv. omše, spovede, svatenie bytov a tak. Tak normalny človek pomaly na nájom nema a myslím si, že by mali brať ohľad, že je doba aká je a akceptovať každého:-(

Prezyvka55

Podla mna to je iste, je to cisty biznis, modlenie sa za peniaze :) ubohost inymi slovami.
To je napriklad smiesne na tych veriacich okrem toho ze cela viera je na smiech tak este aj ti co tomu akoze veria a ziju ten katolicky zivot alebo to siria to robia pre prachy :D.
No a k tvojej otazke neviem ako to je presne s peniazmi na svadbu ale poznal som zopar ludi co boli kuratori a prachy zo zvoncka/zvonceka si rozdelovali v zakristii nie je len farari ale aj kuratori. Sa to vzdy vysypalo na stol, prepocitalo a rozdelilo na mieste. Tak podla mna to bude nejako tak so vsetkym. :D alebo povedz fararovi nech ti da blocek :D kebyze som veriaci tak urcite mu to poviem z prdele ze ako by sa ten saso tvaril.