Chlamydie-pozitívne

Príspevok v téme: Chlamydie-pozitívne
IvanBA

pravdepodobme plucne. Prosim o radu pri liečbe Lekar mi len povedal ze mam pozitivne chlamydie. Presne ake nepovedal a nenasadil mi ani ATB, lebo caka na este nejake vysledky. Potiaze s dychanim nemam,ale mavam nutkania na kasel a v hrdle citim casto slinu, ktoru nemozem vykaslat,mandle nemam.Trva to 4 tyzdne, bez teplot. Liecil som sa na virozu. Lekari mi dali 2x ATB, ale nezabrali. Mate niekto skusenosti s doplnkami pri tejto liecbe ? Napr. s GoldenYaccou ?,PM-Chlomidit. Je to na: www.purusmeda.cz

RNG

Mnohe bakterie maju dnes antibioticky rezistentne kmene, na stastie je v prirode plno velmi komplexnych sirokospektralnych antimikrobialnych ludi, na ktore si za miliony rokov rozne mikroby nevedeli zvyknut. Odporucam tu casto rozne ako citricidal, oreganovy olej extrakt z olivovych listov, graviolu, collostrum, Samento/uncaria tometosa/Vilcacora atd, samozrejme v klinicky ucinnych davkach, nie takych, ake na ne pisu vyrobcovia z roznych inych dovodov.

Meandra

Chcela by som kontaktovať RNG na email, prosím o radu. Môj blízky má chlamýdie trachomatis, už asi 3 roky, rok sa liečil atb, teraz vyskúšal zariadenie Skenar, je to dosť pomerne drahá liečba. Má z toho obavy, prosím o radu, ako sa čím skôr z toho dostať, či niekto sa z toho nedostal prostredníctvom prírodnej liečby. diki. Už nedôveruje ani lekárom...

phoney

erik mover
Po dvoch dnoch by sa chlamydie nemali este prejavit. No tazko povedat. Ako mne povedala urologicka dnes maju chlamydie uz aj 5 rocne deti z termalnych bazenov. Dalsia vec, ze chlamydie mozu v tele kolovat a zautocit aj mesiace neskor od toho ako sa dostanu do tela. Pre dobry pocit si mozes dat urobit vyter na chlamydie, no prijemne to nie je.

erik mover

Dobrý deň,
Dva dni po nechránenom orálnom styku som začal pociťovať jemné pálenie v močovej rúre bez výtoku a kožných prejavov. Okamžite boli vykonané dva výtery z uretry špeciálnym odberovým materiálom, avšak na chlamýdie nevedeli nájsť daný prípravok a tak volačo zohnali... Predpokladám že sa test na chlamýdie teda nekonal. Popri čakaní na výsledky som začal pociťovať tupú nepretržitú bolesť v spodnej časti brucha, slabosť, vnútornú horúčku. Po týždni čakania mi diagnostikovali stredne masívne Enterocococcus Feacalia v uretre a vylúčili PCH a následne odoslali urológovy, ku ktorému som sa dostal až na ďalší týždeň. Ten ani moc nepočúval a po zatlačení na prostatu ihneď diagnostikoval zapálenú prostatu z nachladnutia. Druhým dňom beriem UNASYN a chcel by som sa dať vyšetriť špeciálne na chlamýdie. Je to v priebehu liečby možné? Bojím sa že beriem nesprávne antibiotiká a že po liečbe budú chlamýdie mutovať alebo sa stanú rezistentnými.

RNG

citricidal a da vo velkom kupit od jeho vyrobcu BioChem Research Co(60%citricidal), alebo v roznych vyrobkoch, napr, GSE firmy NutriBiotics(33% citricidal), ktore dostanes aj v mojich obchodoch

RNG

carbon, nikto nevie, co je na chlamidie najucinnejsie, kedze maju tri rozne formy, z ktorych sa podla potreby premienaju z jednej na druhu.
Jedna je typicka bakteria, na tu by bolo GSE najucinnejsie,
druha je spor(podobne ako kvasne infekcie a plesne) na tie by snad oreganovy olej bol ucinnejsi a tretia je mykoplazmicka forma=bez vonkajsej bunkovej steny, na ktoru by pravdepodobne bo najucinnejsi extrakt z olivovych listov.
Keby som ja osobne mal chlamidie, bral by som tieto vsetky tri.
Ale nemozem povedat naisto, ze to vylieci, lebo nemam s tym osobnu skusenost.
Ine metody su velmi slabo ucinne a dlhodobe.
V teme Autoimunne choroby" som spomenul novsi prostriedok, Samento, ktory "odmaskuva" tieto zamaskovane formy.Aspon na Boreliozu, ktora ma tiez formu bakterie a inu -bez bunkovej steny samento bolo velmi ucinne, ci uz v kombinacii s ATB alebo prirodnymi.
Takze moj typ je medi tymito styrma prostriedkami.
Osobne ja by som zobral vsetky styri, kedze kazdy pracuje na inom mechanizme a dokopy by si vzajomne pomahali.
Ale ako som povedal, zatial nemam osobnu skusenost na takuto kombinaciu prirodnych.
Tema bezala uz predtym zoparkrat, a bol spomenuty protokol dr Vandebilt Wheldona, rok brania : 2 silne atb + metrodiazol + NAC.

carbon

Pre RNG. V téme GSE z 21.7.2007 píšeš, že na chlamýdie treba pridať aj oregánový olej a v tejto téme chlymýdie - pozitívne z 11.1.2008 píšeš, že nevieš či je oregánový olej na chlamýdie najvhodnejší. Tak teda ako?

carbon

Otázka pre RNG. Poraď čo je lepšie na chlamydie pneumoniae. Kolidné striebro, alebo GSE? Ako dlho treba užívať GSE na chlamýdie? V téme GSE píšeš, že min. 2-3 týždne a v téme chlamýdie-pozitívne píšeš, že 4-8 mesiacov.

susku

ahojte,je spojene z chalmidiami spojene aj ked sa mi zle dicha a zle vyprazdnuje??a ze mam vzadu na jazyku kopceky???prosim piste e-mail:bertysever@centrum.sk dakujem pekme