pravdepodobme plucne. Prosim o radu pri liečbe Lekar mi len povedal ze mam pozitivne chlamydie. Presne ake nepovedal a nenasadil mi ani ATB, lebo caka na este nejake vysledky. Potiaze s dychanim nemam,ale mavam nutkania na kasel a v hrdle citim casto slinu, ktoru nemozem vykaslat,mandle nemam.Trva to 4 tyzdne, bez teplot. Liecil som sa na virozu. Lekari mi dali 2x ATB, ale nezabrali. Mate niekto skusenosti s doplnkami pri tejto liecbe ? Napr. s GoldenYaccou ?,PM-Chlomidit. Je to na: www.purusmeda.cz
Chlamydie-pozitívne
Hannah, na adresu chlamidylu som uz pisal v tejto teme. Podla zlozenia je prilis slaby, aj ked ma spravne zlozky.
Klinicky dokazany je ale GSE, dlzka liecenia je od 4 do 8 mesiacov.
pegi tam spomina vyplachy a branie koloidnej striebornej vody, to je tiez ucinne.
Oreganovy olej je vyborny na rozne infekcie, ale neviem ci prave najvhodnejsi na chlamidie.
Viem, ze je vyborny na pluca a plesne.
pre RGB: a ako sa vola ten vyrobok so 150 mg a kde ho zohnat. dakujem. a o chlamydilu teda neviete nic? objednala som si 2 balenia,chlamydil extra za 370sk, na viac bohuzial nemam.
a co si myslite o pol rocnej pauze o gynekologa? mala by som ziadat o skorsie vysetrenie?viem, ze ATB ich nachvilu desaktivuju, ale pak su znova tu. lekar si bude mysliet, ze som zdrava,a oni o tyzden zacnu utocit a kontrola bude zas trebars az za polroka! co je to za strarostlivost???
Ale netreba zabudat na citricidal/GSE, ktory je na chlamidie velmi ucinny.
Candimin je Finsky vyrobok, obsahuje 30% oreganoveho oleja, s obsahom 75-80% carvacrolu.
tvrdia, ze je to produkt s najvyssim obsahom oreganoveho oleja na Slovenskom trhu, co je omyl(prinajmensom)
Ich olej obsahuje len 30% kvalitneho(75-80%carvacrolu) oleja z divokeho oregana, ostatok je olivovy olej.
Vacsina importnych znaciek z USA su 50% oreganoveho oleja, s obsahom 65 az 9o % carvacrolu, vcitane zelatinovych toboliek, ktore nepalia v hrdle. Tekuty je sice ucinnejsi na mandle, ale 2(100 mg, 30%) kvapky odporucane vyrobcom su primalo pre cele telo.
Ja mam osvecene 3 x 300 mg denne vo forme zelatinovych kapsuliek.
90 kapsuliek po 150 mg je vyse 15 ml(olej je lahsi ako voda,tj vacsi objem), takze kapsulkova forma je aj podstatne lacnejsia.
A CO TAK CHLAMYDIL NA VAGINALNE CHLAMYDIE? MA S TýM NIEKTO SKUSENOST, ALEBO INFO?
MNE ICH ZISTILI A VAHAM CO OBJEDNAT.K DOKTOROVI MAM IST AZ O POL ROKA A MAM CHRONICKU FORMU. NIE JE TO NESKORO? CO AK SA MI TO LIECIT NEBUDE A JA BUDEM POL ROKA ZAKAT ESTE V HORSOM. MAM TRVAT NA SKOREJ NAVSTEVE? AKO JE TO SO SEX. ZDRANLIVOSTOU? CHL.SA LIECIA DLHO? TO MAM POSLAT MANZELA K SUSEDKE NA POL ROKA? ON IDE K DOKTOROVI ZAJTRA.DAKUJEM
RNG,
ďakujem Ti veľmi pekne za radu
Pekný víkend
Žofia
To by malo stacit. Pripadne este si zober GSE, pytaj si od predavacky Netreba to vsetko pouzivat naraz, GSE ma 3-4 roky trvanlivost.
Nikdy neber naraz antimikrobialne a probiotika, daj medzi nich max moznu casovu pauzu(aspon 3 hodiny pred a po).
Stieborna voda nijak nereaguje so Sunamedom, je to len ultracista voda s malicko striebrom, tiez zabija bakterie a ine mikroorganizmy.
Vobec potravinove doplnky medzi sebou nereaguju a aj kontraindikacie s farmaceutikami su dost zriedkave.
RNG,
tak po 5 mesiacoch mi dg. chlamydie pneumoniae, lekárka mi predpísala Sumamed (3 dávky) a tak chce o mesiac nasadiť imunomoduoačnú liečbu.
Chcela by som Ťa poprosiť o Tvoj názor, či môžem užívať i koloidne striebro súčasne s ant.? Lactobacilus beriem ako samozrejmosť!!!
Čo mi poradíš ako ďalšiu liečbu, lebo idem do BA, chcem sa zásobiť, aby som mohla pokračovať v liečbe. Som rozhodnutá oreganový olej, zmes olejov a čo viac?
Nechcem si spôsobiť nejaký šok, preto chcem postupne a dôkladne to liečiť.
Vopred Ti ďakujem za radu a prajem pekný víkendík
Žofka
Pegi, dakujem za prispevok. Ja som odporucal koloidne striebro uz mnohokrat na fore ako antimikrobialny prostriedok, toto je prve hodnotenie, konecne ho niekto napisal.