Meška mi menzes ..som tehotna?

Príspevok v téme: Meška mi menzes ..som tehotna?
jana123456

S priatelom sme mali pohlavny styk, rozthol sa kondom tak som si dala pre istotu tabletku escapelle. Užila som ju do hodiny. Tyžden potom som mala slabe špinenie, ktoré trvalo asi 4 dni. Po dvoch tyzdnoch som mala nechraneny pohlavny styk, priatel sa do mna neurobil. Momentalne mi menzes mešká vyše týždna. Možem byt tehotna alebo je to sposobene tabletkou a stresom ?

XXJJ

A keď náhodou v budúcnosti niekto bude čakať-veď to je zárodok dieťaťa-neužívajte dievčatá to svinstvo.

XXJJ

Nadherná a krasna, zrejme si ani nebola to ti ta tabletka urobila, alebo stres, lebo ti ten organizmus snaží niečo vypudiť aj keď tam nič nie je.Preboha prosím ťa také už neužívajte, je to zásah.Menzes može meškať aj D va týždne a nič.Myslím že na tú tabletku si mala taký vyprovokovaný malý menzes,si to narušila ten prirodzený rytmus.Môže sa stať že teraz organizmus počíta od toho akoby špinenia-ak to bola krv-ako menzes.Uvidíšhlavne sa ukľudni.
Inač rozpatie može byť Aj 21-31až 35. Niekto ma aj 40 keď vypadne menzes nemusí to nič znamenať, niekomu pride aj občas na 14.Široké spektrum.Spomeň si či to bolo špinenie ako krvacanie tých 4 dni-može byť aj slabé-čiže ti može to ako menzes.
To len tak predávajú.Nič ti nebolo bolesť brucha?ˇOd koho si to zobrala-lekáreň? čo povedali čo máš robiť?

Nv

Stres je to najhorsie co moze byt mna stres zablokoval a doteraz to este nemam poriesene lebo dala mi antikoncepciu aj ked som ju nevhcela koli tomu aby sa mi opravil cyklus ale ja ju neberiem lebo chcem mat dieťa niekedy takze tak ....mysli pozitívne a nestresuj sa vsetko bude tak ako ma byt ;)

jana123456

Ja to iste..dokonca som jeden den mala taky hnedy vytok , ktory mavam pred kramamy. Vytok zmizol a kramy neprisli. Aj prsia mam dost zvecsene

Luli1986

No ja uz 4 som robila, negativne... Vino uz mi nezabera,ani cvikla, ani nahrievanie soluxom, brucho nafuknute jak fras,..

jana123456

Ani ja stále nič, už som si urobila 2 tehotenské testy obidva negativne. Tiež som si davala horuce kupely aj vino a nič