Dobrý deň s priateľom žijem už 3 roky. Posledný rok sme dosť toho preskakali.... No no on stratil robotu a nemôžé sa zamestnať... Do toho prišli jeho psychické problémy. ... Chcem mu pomôcť Milujem ho ešte viac NeŽ pred tým. .. A viem že aj on mňa. .. odvážil sa ísť ku psychologičke tha mu predpisala tabletky. .. Užíva ich ále je to zle. . Stale by bol najradšej sám nechcem aby to bolo horšie chcem Aby sa z Toho dostal. .. Nemá niekto s tým skúsenosti? Poraďte mi prosím. .. NEVIEM ČO MAM UŽ ROBIŤ BOLÍ MA TO KEĎ HO TAKEHO TO vidím :-(
Ako ďalej?
Genetika je nevyspytatelna. To bud skusis alebo nie. Vzdy tam bude sanca, ze bude mat DS a aj sanca, ze bude zdrave. Ak ta zaujima percento, skus geneticke poradenstvo. Mozno este istejsie je umele oplodnenie, kde si ale dost zaplatis za testy este skor, ako ti embryo vlozia do tela.
Anija to neznamena, ze tvoj problem je mensi alebo menej dolezity, ci menej bolestny. Ked sa clovek trapi, pohlti to celu dusu. Kludne pis co potrebujes.
Vidím že sa nad viazala ina tema ,. a dost bolestiva a úplne iná ....
Vlandy, ja by som urobila to iste. No nepoznam slova, ktore by ta mohli utesit. Neviem ake to je. Ako to preziva muz? Budte si oporou, spolu si poplacte. Je len na vas, ci ste ochotni ist do toho rizika spolu znova alebo radsej nie. Tu odpoved na to nenajdes. Ak by si to nevedela spracovat, este stale mozes vyhladat odbornu pomoc a obratit sa na psychologicku.
Vlandy,založ si vlastnu temu, aby sa ti ozvalo viac ľudi na tvoj problem...a zmiernili tvoju bolesť.
dobry den budem mat 43 rokov pred tyzdnom som musela dat prec dieta v 21 tyzdni nakolko by malo daw.syndrom.neviem sa stym zmierit,stale rozmyslam ako by to bolo keby som sa rozhodla inac.mam sice dve zdrave deti a o toto by som sa nevedela postarat ale stale ma to velmi trapi.chcela by som znovu zostat tehotna ale zase sa bojim ci by bolo aj to dieta postihnute.poradte my ako sa mam cez to preniest.stale to beriem tak ze som svoje dieta zabila.tazko sa my o tom s niekym rozprava lebo hned placem,proste dusim to v sebe dakujem za radu
Ano Sponka taak musim pri ňom staŘ ,. rodinu eŠte nemame,.. ale v buducnosti by sme chceli ,.. .. no A ty Zewa ano tiež máš pravdu s tými školami ,. teraz už iba asi Kurzy zaberaju ,.. Najhoršie je na tom že sa ideš opýtať O PRÁCU A oni ti surovo povedia mi nikoho nehľádame mi nikoho nepotrebujeme .... a ide znovu ku psychologicke už sa aj objednal ,.. dufam že mu poradi ... a bude všetko fajn po čase ,.. lebo čo som čítala tak z tých depresii sa ťažko človek dostáva že trvajú aj niekoľko rokov ,..
Hmm co ja viem, automobilky po celom slovensku naberaju stale na linku.
nehovorim o tom že taky muž,živiteľ rodiny bez prace, ochorie a keď nema milujucu ženu akou je zakladatelka temy sa osobnostne meni/depky,alkohol,drogy,atď.Nasledkom toho može dojsť k rozvratu rodiny,ak nema oporu....