Dobrý deň,
nadpis už hovorí za všetko.. dneska sa mi prelial pohár mojho života, všetko okolo sa rúca... Momentálne to tu píšem možno v depresií, no mám chuť to všetko ukončiť. Nadobro... ani vlastne neviem prečo to píšem, možno ešte dúdam v nejú nádej, ale mi hrozne... ak by ste vedeli o nejakej pomoci rýchlo, napíšte... nezvládam už život, ani s pomocou liekov, ani podpory...
Otrepaná fráza, ale... nechce sa mi už žiť
Mala som na mysli uvedomiť si, ze áno, bohužiaľ, trpím touto chorobou a snažiť sa z nej dostať...a nie opakovať si v hlave otázky typu "prečo ja?" to nikam nevedie...jeden kamoš mi v tom takto poradil a odvtedy je to lepšie...každého v život čosi trápi, a tak to asi má byť...sebaľútosť tu absolútne nepomôžem stav iba zhorší...
Maltia samozrejme, ze mam problemy, nevies ze toto forum pritahuje cvokov? Uz bolo tak zle, ze som vyhladal odbornu pomoc.
Vies kolkokrat som mal taketo stavy? Myslis, ze ma zaujimalo, ci to je kvoli nejakemu velkemu planu alebo co? Jedine co vzdy chcem je aby bol tomu uz konecne koniec.
asuee mozem jedine povedat, ze veci nie su vzdy take zle, ako sa zdaju z nasho pohladu. Nas mozog je totiz velky klamar. Klame neustale a klame nam dokonca aj o tom, ze klame..
Netreba sa lutovat, ano s tym suhlasim, pretoze to stav iba zhorsi. Ale zase pises o nejakom bureni sa proti chorobe. Co to prosimta je? A ze ja som mudrlant? Prosiimta..
nevidím zmysel života ani ja,nemám schizu,ale tiež psychu v prdeli kvôli zdraviu,ktoré mám velmi krehké a to mám len po 20-ke.tiež nevidím zmysel bytia,ale samovraždy sa bojím,nemám na to gule
toto tak nadovšetko milujem...človek chce pomôcť na tomto fóre, len
niekedy, keď sa ozvú nejakí mudrlanti typu "jalentak", tak aj človeka
prejde chuť pomáhať...moje myšlienky neboli výplod mojej fantázie, ale
čistá realita...sama mám psych. problémy a to už niekoľko rokov...treba si
uvedomiť, že človek má v rámci psych. problémov veľkú časť zvládnutia ich
aj vo svojich rukách a pokiaľ sa bude len ľutovať a búriť sa voči tej
chorobe, tak určite si tým len pohorší...
takže "jalentak", zaujímalo by ma, či máš tiež nejaký psych. problém, či
vlastne aspoň z časti vieš, o čom zakladateľka tejto témy hovorí?
Radšej žiť v mizérií ako v nej skapať !
ach jaj,co to je za zivot bez zmyslu, zivorenie ktore nema zmysel.Sme natom rovnako
Ani mne sa uz nechce zit... moj zivot uz davno stratil zmysel..
asuaa,možno si mala doteraz smolu hľadať a nájsť ozajstnú príčinu tvojej choroby,môžu za ňou byť skryté aj telesné príčiny, chcelo by to dôkladný rozbor..
Ahoj Asuaa (velmi pekny nick inak)
Podla mna by sa ti velmi pacil film Tajný život waltera mittyho (2013). Je to taky psychologicky film, srandovny, o objavovani laske k zivotu, film je naozaj velmi mily a vesely. Skus si pozriet uputavku na youtube. Ak by si chcela film pozriet online a nedarilo by sa ti ho najst, kludne napis ateven@azet.sk
Pekny den Asuaa
Ze prijmi svoje choroby. Keby mas tazku depresiu a ani lieky nepomahaju, tak taky drist nenapises. Nieco vyznamne? Vies o tom, ze najvyznamnejsie pre slabsie zvierata v prirode je, ze ich ine zvierata zozeru? Myslis, ze ta obet z toho nieco co sa vyznamnosti tyka ma?