Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otrepaná fráza, ale... nechce sa mi už žiť

Príspevok v téme: Otrepaná fráza, ale... nechce sa mi už žiť
asuaa

Dobrý deň,
nadpis už hovorí za všetko.. dneska sa mi prelial pohár mojho života, všetko okolo sa rúca... Momentálne to tu píšem možno v depresií, no mám chuť to všetko ukončiť. Nadobro... ani vlastne neviem prečo to píšem, možno ešte dúdam v nejú nádej, ale mi hrozne... ak by ste vedeli o nejakej pomoci rýchlo, napíšte... nezvládam už život, ani s pomocou liekov, ani podpory...

matway

asuaa, napíš mi na mail, mám nové žiletky ASTRA, tie sú zaručené, alebo si ma vypočuješ a tie ASTRI ponúknem niekomu inému...

maltia

Ahoj, nikdy sa nevzdávaj a hlavne sa neľutuj. Prijmi svoje choroby. Určite ich máš kvôli niečomu významnému, i keď zmysel toho určite nevidíš. Vždy sa všetko deje kvôli niečomu, a nie len tak...drž sa!

asuaa

Emalea je toho viac, nahromadeneho... ale mam aj tazke depresie a schizofreniu k tomu, takze vela veci znasam tazko :( mama ma ukludnila ako-tak, nebyt jej asi tu uz nie som... ah preco je sakra realita a ludia okolo v takom biednom stave? nici to asi nie len mna ale aj ostatnych :(

emalea

moja....tak sa apoň vyrozprávaj!! možno Ti niekto poradí, nezabúdaj že nikdy nebolo tak zle, aby nebolo ešte horšie!! držím palčeky!!
dúfam, že keď všetko prítomné a zlé obdobie prekonáš, budeš na toto všetko spomínať len s nostalgiou...