Dobrý deň,
nadpis už hovorí za všetko.. dneska sa mi prelial pohár mojho života, všetko okolo sa rúca... Momentálne to tu píšem možno v depresií, no mám chuť to všetko ukončiť. Nadobro... ani vlastne neviem prečo to píšem, možno ešte dúdam v nejú nádej, ale mi hrozne... ak by ste vedeli o nejakej pomoci rýchlo, napíšte... nezvládam už život, ani s pomocou liekov, ani podpory...
Otrepaná fráza, ale... nechce sa mi už žiť
Ahoj, nikdy sa nevzdávaj a hlavne sa neľutuj. Prijmi svoje choroby. Určite ich máš kvôli niečomu významnému, i keď zmysel toho určite nevidíš. Vždy sa všetko deje kvôli niečomu, a nie len tak...drž sa!
Emalea je toho viac, nahromadeneho... ale mam aj tazke depresie a schizofreniu k tomu, takze vela veci znasam tazko :( mama ma ukludnila ako-tak, nebyt jej asi tu uz nie som... ah preco je sakra realita a ludia okolo v takom biednom stave? nici to asi nie len mna ale aj ostatnych :(
Som na tom podobne.. Keby to nebolo tak ťažké zabiť sa..tak tu už nie som...:-(
moja....tak sa apoň vyrozprávaj!! možno Ti niekto poradí, nezabúdaj že nikdy nebolo tak zle, aby nebolo ešte horšie!! držím palčeky!!
dúfam, že keď všetko prítomné a zlé obdobie prekonáš, budeš na toto všetko spomínať len s nostalgiou...