Magne B6 - dĺžka užívania

Príspevok v téme: Magne B6 - dĺžka užívania
magnetka.

Ahojte,

môj neurolog mi predpísal užívať jednu tabletu magne b6 každý večer. Ale nejak som sa pozabudla spýtať, že po akú dlhú dobu je nutné ho užtívať. Beriem ho už dva mesiace. Je to nejako časovo obmedzené, že kedy už nie je vhodné ho užívať, po akej dobe? Nič sa nestane, keď ho budem užívať ďalej ako napr. prevenciu?

Vďaka za váš čas a odpovede

magnetka.

elsa,BA mám trošku od ruky, ale tak zatiaľ patrí moja dôvera môjmu terajšiemu neurológovi. Nemám dôvod ho nejak vymeniť momentálne.
Kiežby sa všetci lekári venovali svojim pacientom tak ako on.

no ale aby som sa vrátila k otázke,... má ešte niekto skúsenosti s magne, že by vedel povedať, že zbadal, že mu jeho užívanie pomohlo, po akom čase?

5.5 elsa

z magnézia sa nepriberá :D určite nie to je len vitamín , tak už ten neurológ musí neviem kam chodíš a či si s bratislavy aj keď ja uprednostňujem neštátne kliniky ,ale na kramároch je dosť takýchto lekárov celkom dobrých odborníkov mohla by si sa objednať tam

magnetka.

elsa, ďakujem, uvidím, čo prinesie čas :) chce to trpezlivosť...
kikarika teraz som ostala tiež zaskočená, aké tabletky si mala na mysli? ty si z niektorých tých pribrala?

5.5 elsa

magnetka ja som ti dala všetky tipy čo robili mne :) a asi sme ich aj vyčerpali , už len s tým neurológom to riešiť až ťa nepošle zasa inde ale neviem už kam :)

magnetka.

elsa, psychické to nebude, nemám nejaké problémy, a na to bol i frontin, a nezabralo.
U očného som bola, všetko ok
Od krčnej chrbtice to tiež nie je. RTG ok, ale preistotu som chodila na RHB, špeciálne cviky, elektrika, biolampa.Nezabralo.
Ak máte ešte nejaké nápady, kľudne, sem s nimi. Lebo som už v takom štádiu, že fakt riešim už len neurologa.
Čo sa týka toho, čo mi naposledy odporučil neurolog, tak tam som dostala inštrukcie. A potom sa mu mám ozvať :)

5.5 elsa

magnetka potom počkať čo ti povie neurológ až ti mieni dať nejaké lieky tak sa ho zasa opýtaj dokedy to treba brať ak to nepomôže či sa dajú ihneď vysadiť,alebo po akej dobe a aké majú nežiadúce účinky

5.5 elsa

kablica ty už si asi mala problémy s hlavou že?keď tak všetko ovládaš posielali ťa na všetky možné vyšetrenia pochybujem o tom

5.5 elsa

magnetka neviem ale môže to byť aj psychického pôvodu ak si bola u toľkých doktorov potom aj z očného tlaku , krčná chrbtica na to je zasa neurológ tak ja ti neviem to by ti už povedal