Moj prvy menzes..

Livuška 1

Baby ja som mala pred výtokom pohlavný styk, on nemal kondóm ale mal spermie ale ja doteraz nemám menštruáciu? Čo my je?

Monika1984

Lepšie vložky ako always neexistujú ! Ako jedine majú pohyblivé krídelká-flexi co je velmi dobrá vec, ak ti vadi ich umelý povrch majú aj always sensitive s bavlneným povrchom js kupujem tie. Naturelly su parfemovane moze ti to spôsobiť problemy. Tampony O.b pretože Kotex sa akoby "čipkaju"

odpoved579

ja som začínala s vložkami naturella - su asi najlepšie(o tom sa da polemizovat vzhladom na to že vonaju čo škodí a ako ich bielia a pod.) , neskor som vyskušala aj tampony pretože vložky su maximálne nepohodlné-tmpony vsak nie su pre každého niekto ic može používat stále bez problémov a niekomu to vadí často telo tampon odmieta.. každopádne skus vyskusať aj tampony ani nevieš ako si to ulahčiš :) odporúčam klasiku OB mini - pre začiatok , ja už teraz nemám problem aj s tými najvačšími( a to som panna) ale takisto su dobré aj kotex :) ak by si si nevedela tampon aviesť su aj tampony s aplikátorom . ja som ich mala 2x ked som doam nemala žiadne iné a nikdy viac, mala som pocit že polka tamponu mi ostava dnu uplne nekvalitny..

zuzi74

Pre mna najlepsie vlozky Libresse a Naturella s kridelkami. Su urcene na den aj na noc. Always maju taky ten umely povrch a ten nemam rada.
Tampon si zavedies v miernom podrepe a dobre ho vtlacis, tak aby ta pri beznom sedeni netlacil. Snurka trci von z posvy, aby sa ti dal dobre vybrat pri vymene. Treba castejsie menit pocas dna. Zacni s tymi mini tamponmi, casom budes mat zrucnost.