Chemoterapia v spojeni s inym ochorenim

Príspevok v téme: Chemoterapia v spojeni s inym ochorenim
petruskaa

Zdravim. Diagnostikovali mi rakovinu prsnika. Liecbu by som mala zacat chemoterapiou. Takze som absolvovala potrebne vysetrenia. CT mi ukazalo ze mam na peceni pravdepodobne hemangiom ale v suvislisti s tym je v sprave napisane aj MTS lozisko. Na preskumanie by som mala podstupit magneticky rezonanciu. Mam par otazok:
1. Je mozne zacat s chemoterapiou ak by to bol "len" hemangiom?
2. Ako mam porozumiet spojeniu MTS lozisko?
3. Da sa magneticka rezonancia v tomto pripade nahradit inou formou vysetrenia? Som velka klaustrofobicka..
dakujem za vsetky odpovede

MOKE

CHEMOTERAPIA-POMÁHA A ŠKODÍ

Najskôr si skúsme povedať, prečo nádor vzniká.
Nádor vzniká patologickým a nekontrolovateľným delením buniek. Môže vzniknúť v akomkoľvek tkanive, no najčastejšie tam, kde sa bunky najviac množia (dýchacia či tráviaca sústava) alebo tam, kde sú bunky stimulované hormónmi (prostata, vaječníky a prsia).
Takže aj chemoterapia má za úlohu v týchto miestach pôsobiť intenzívne a likvidovať možné zhubné potenciálne bunky. Lenže pri tejto likvidácii pomocou chemoterapie sa likvidujú aj zdravé bunky. Nevýhodou, ktorá je väčšinou aj najväčším „strašiakom“ pred liečbou chemoterapiou, je rovnaký princíp pôsobenia cytostatík aj na zdravé bunky organizmu, ktoré sa taktiež rýchlo delia.: Aby oslabené telo mohlo produkovať obnovu ,je nutné po chemoterapii užívať antioxidačné plodiny. Najviac býva poškodená pečeň a preto je dobré, ak tri dni po chemoterapii pacient užíva Pestrec mariánsky –drvený v prírodnom stave. K informáciám sa dostanete na stránke pestrec.sk Na tejto stránke nájdete kontakt na ľudí ktorý poradia ako regenerovať organizmus po podaní chemoterapie. Treba myslieť na to, že chemoterapia veľmi poškodí náš najdôležitejší filter a ten rozhoduje o tom, ako dlho môžeme aplikovať pôsobenie cudzích látok v našom tele Pestrec mariánsky- drvený je účinný po aplikácii a podaní chemoterapie, len ho treba užiť až tri dni po pôsobení chemoterapie, aby táto látka- chemoterapia splnila poslanie. A až potom nastúpiť cestu regenerácie, obnovy a podpory vzniku nových zdravých buniek.

RNG

Zodpovednost lekarov prichadza do uvahy, len ked predpisu nieco, co monopolna medicina neuznava,bez ohladu, co to pomohlo alebo nie.
Nuz mnohi lekari uz dnes maju na to ine nazory a snazia sa liecit inymi prostriedkami a to so znacnym uspechom. Ze chemoterapia poskodzuje telo a je casto dokonca karcinogenna, to popieraju len zadubenci, lebo na to je dostatok informacii cirkulujucich aj zadarmo na internete, od roznych lekarov a klinik co toto pouzivaju aj napriek riziku prenasledovania.
articles.mercola.com
Tak isto tvrdit, ze chemo mikomu nepomohla , aspon docasne, je tiez zadubenost, lebo aj ked je to statisticky dost slabe, je hromada ludi, co si takto predlzili zivot alebo sa dokonca aj vyliecili, tj zili viac ako 5 rokov bez nalezu rakovin v tele po chemoterapii.

Ale hromada zomiera na znicenu pecen ladviny a ine organy chemoterapiou, alebo na banalne choroby, co by neposkodene telo chemoterapiou hravo zvladlo.

Ivka 1

Viete Liek keď sa celá rodina modlí aby už pacient chorý na rakovinu mal konečne pokoj, keď vidíte všetko to utrpenie aj napriek liečbe chemoterapiou , po smrti príbuzného nastane najprv veľký žiaľ a potom prichádza úľava , že sa už konečne prestal trápiť nielen on ale aj jeho najbližší , nikto už nemá silu aby šiel žalovať lekára či nemocnicu. Nie, naši ľudia na to nie sú zvyknutí. Či už sa jedná o onkologické ochorenie alebo iný druh vážneho ochorenia. Liek viem, že patríte k svedomitým lekárom ale ste len jedna z mála , komu na pacientovi naozaj záleží.

llek

Paci sa mi ako sa vzdy tu anonymne na internete pise, ze pacienta zabila chemoterapia. Ono to v skutocnosti byva casto uplne inak. Nezriedka sa stava, ze pacient ma pokrocile nadorove ochorenie, dostava chemoterapiu a ked zomorie, povie sa ze zabila ho chemoterapia, lenze v skutocnosti najcastejsie je hlavnou pricinou jeho neliecitelne progredujuce nadorove ochorenie. Ked sa rovnaky pacient s progredujucim nadorovym ochorenim lieci alternativne, to je jedno cim, ked zomrie, povie sa, ze liecba mu nepomahala,zomrel a zabila ho rakovina. Iste, moze vzniknut aj zavazna toxicita chemoterapie, ktora moze byt pricinou umrtia pacienta, ale ovela castejsie je pricnou umrtia samotne nadorove ochorenie. Len nastavenie ludi je proste take, chemoterapia je zla, skodi a zomiera sa na nu. To ze mnohym pomohla, to sa casto v mori negativnych nazorov a informacii straca. A o tej zodpovednosti - lekar ked pacienta lieci, da mu spravu, je tam napisane co a kedy dostal a je tam lekarova peciatka. Ja ked zle rozpisem chemoterapiu, je to na papieri aj s mojou peciatkou, cize ja nesiem zodpovednost za to, co som urobila. Ked vam niekto nieco poradi cez internet, nemate v ruke nic a ani neviete, ze kto vam to poradil

Ivka 1

Presne tak ako aj lekári by mali niesť plnú zodpovednosť za tých pacientov, ktorí zomreli , pretože im neponúkli aj iné riešenie ako chemoterapiu.Som rada, že Vaša sestra je v poriadku, podarilo sa to podchytiť včas. Prajem jej hodne zdravia. Pred desiatimi rokmi som sa zoznámila s jednou pani , akurát jej diagnostikovali nádor v prsníku. Nádor vyoperovali, absolvovala aj chemoterapiu ale ku klasickej onkologickej liečbe brala aj prírodné doplnky výživy. Prírodné doplnky výživy berie doteraz, je to fantastická žena, plná elánu. Nikto by jej nehádal ten vek, ktorý má . Takých ľudí poznám veľa a veru ak je človek postavený pred krutú pravdu, vtedy nemá ľahké rozhodnutie. Netreba to však nikdy vzdávať a hľadať aj iné riešenia ako si pomôcť.

A ja

No,ja teda neviem dievčence,keby šlo o Váš život tiež by ste takto rozmýšľali?Mali by ste pekne pod menami a za prípadnú smrť niesť plnú zodpovednosť.Chemotherapia je ťažká,aj moja sestra ju absolvovala,rakovina prsníka 2-3 štádium aj s chytenými uzlinami.Vybrali jej skoro 20 uzlín,bolo to v roku 2009.Nateraz je v poriadku.Drž sa.

Ivka 1

Petruskaa informácii máte plný internet, ostropestrec mariansky je veľmi dobrý na problémy s pečeňou , ja sa zvyknem vždy poradiť s lekárom prírodnej medicíny a liečebnej výživy a mám z prvej ruky overené informácie.
Ak budete chcieť, môžem Vás na nich nakontaktovať, stačí ak mi napíšete na mail, určite poradí aj Vám.