Chemoterapia v spojeni s inym ochorenim

Príspevok v téme: Chemoterapia v spojeni s inym ochorenim
petruskaa

Zdravim. Diagnostikovali mi rakovinu prsnika. Liecbu by som mala zacat chemoterapiou. Takze som absolvovala potrebne vysetrenia. CT mi ukazalo ze mam na peceni pravdepodobne hemangiom ale v suvislisti s tym je v sprave napisane aj MTS lozisko. Na preskumanie by som mala podstupit magneticky rezonanciu. Mam par otazok:
1. Je mozne zacat s chemoterapiou ak by to bol "len" hemangiom?
2. Ako mam porozumiet spojeniu MTS lozisko?
3. Da sa magneticka rezonancia v tomto pripade nahradit inou formou vysetrenia? Som velka klaustrofobicka..
dakujem za vsetky odpovede

kikarika1

petruska

z prírodných zdrojov asi každému pomôže niečo iné...najčastejšie to býva čerstvá šťava z cvikly, mrkvy a jablka (môžeš pridať aj šťavu z citróna, aby bola chuť lepšia), graviola sirup, vilcacore čaj, horké marhuľové jadrá atď....je veľa protirakovinových doplnkov, stačí trošku popátrať na internete

počula som, že pestrec mariánsky je veľmi dobrý na pečeň a problémy s pečeňou...

držím palce v liečbe (pre ktorú sa rozhodneš)

Ivka 1

Súhlasím s Haluzatkom. Chemoterapia niektorým pomohla ale väčšinu poslala na druhý svet , skôr či neskôr . Ak už sa pacient rozhodne pre chemoterapiu, mal by ju kombinovať s prírodnými doplnkami výživy , ktoré pomáhajú organizmu zbaviť sa jedov,ktoré sa chemoterapiou dostanú do organizmu ,zabijú aj zdravé bunky . Práve prírodné doplnky výživy a samozrejme aj zmena životného štýlu dokážu napomôcť regenerácii organizmu a tvorbe zdravých buniek.

petruskaa

Ni-ka
mam vela znamych aj priatelov ktorym chemo a celkovo klasicka liecba pomohla, ale zaujalo ma co napisala Haluzatko.
Dakujem za podporu :)

ni-ka

ja som si dala xanax na ukludnenie pred magnetickou rezonanciou...
ja mam hemangiom na peceni uz par rokov a brala som chemo...nemyslim ze sa to ovplyvnuje,kedze hemangiom je len v podstate nezhubny zhluk ciev...
a nemaj obavy z chemo,pomohla nam viacerym...drzim ti palce:-)

kikarika1

petruska

1. v ktorom štádiu máš ochorenie? ja len, či je naozaj nutné podstupovať náročnú chemoterapiu...

2. lekár si nie je istý či je na pečeni hemangiom alebo mts (metastáza), preto máš uvedené v správe aj to aj to, a preto chcú spraviť ďalšie vyšetrenie - MRI

3. pokiaľ si klaustrofobička (čo je asi väčšina ľudí), tak je možnosť uspania, alebo ti pustia hudbu počas vyšetrenia

Haluzatko

Otec tri roky bojoval s rakovinou, az kym ho chemoterapia nezabila. Mame diagnostikovali rok po otcovej smrti rakovinu prsnikov. Odmietla chemoterapiu a liecila sa prirodnym sposobom, ktory proste funguje a bodka. Nema nic ziadne nalezy a doktori len s otvorenymi ustami kukali, ako to je mozne. Pre boha ludia nepodporujte biznis zvany rakovina, oni vas nevyliecia, len liecia. Smutne :(