P. J. Servis - pracovna agentura v BA - referencie

Lucia 88

PJ SERVIS su obycajny klamari, ktory vam budu vyvolavat ci nemate zaujem ist opat na brigadu ked uz ste v danej praci raz, dva razy bola. Ja som cez nich brigadovala 4 dni dokopy, dobre ze len tak malo, bolo to v Bille, Trnava, dokladanie lahodok. Peniaze som nevidela podnes den s tym ze viac prerobite ako zarobite kedze si stahuju urcitu sumu na hodinu z tej vasej. Cez nich nikdy viac, pozor.

DominikaDTT

Pred uzatvorením zmluvy s nimi som si o nič nič neštudovala, až teraz ma to napadlo ... A to som už u nich 3 mesiace. Nakoľko nemôžem vykonávať svoju prácu v teréne, lebo nie je vhodná počas tehotenstva, tak si pochvaľujem túto možnosť privyrobiť si. Sama si volím ktoré dni chcem ísť do práce a povedia vám aj za koľko a posielajú smsku kam sa treba v daný deň a hodinu dostať. Ide o nenáročné práce, ktoré mne momentálne vyhovujú - lepenie, evidencia návštev na recepcii, nahadzovanie do excelu. Ked som potrebovala zrušiť daný den zavolala som si v den pred tým doobeda a zrušila to, bez pokút :D Všade sú nejaké pravidlá, tiež nebudú na poslednú chvíľu hľadať zamestnancov pre niejakú firmu alebo otravovať brigádnikov po večeroch ked si daný brigádnik zmyslí, že nepríde. V zmluve o spolupráci je aj napísané, že ak by šlo o vážne zdrav.dôvody ... tak žiadna pokuta sa neplatí, stači potvrdenie od lekára, že ste sa nemohli dostaviť ale čím skôr neprítomnosť oznámiť. Nemala som s nimi zatiaľ žiaden problém a čo počúvam, brigádnici s kt. sa zoznámim, majú maximálne tak nepríjemné skúsenosti z prevádzok. Trebars v alze sa im nechce kmitať hlavne teraz pred sviatkami ked vydávajú veľa tovaru zákazníkom, ved klasika ... :D ako ... ten jeden pracovný čas myslím človek čo si chce zarobiť a je normálny tak vydrží všade ! A potom sa tam už môže znova prihlásiť alebo nie. Ale trocha zodpovednosti ... brigádnici nemajú problem povedať že odisli z nejakej prevádzky lebo im tam niečo smrdelo ... alebo že ich niekde vyhrešili že na obede boli o polhodinu dlhšie ... tak nech sa nečuduju že dostanu zaplatené za pár hodín a firma vyzerá zle ... Takže za mna ... som spokojna. A nakoľko mam otvorenú živnosť tak si tu zarabam pekné peniažky za hodinu a peniaze mi neprišli len raz, na začiatku, pretože som ako živnostnik neodoslala papier ktorý bol potrebný. Pekný den.

Riso1

Brigada 0.K. chcel som brigadu na 1den - dostal som ponuky a vybral som tu druhu. Dosla mi SMS a mail. S brigadou som bol spokojny - Wurt - pomoc.prace v sklade iba dalej od centra. Balil som spoj.material, etiketoval aj upratoval .Zatial v pohode, vyplata este sice nedosla, ale je to iba par dni.

Duri17

Ja nesúhlasím. Brigády, ktoré som si dohodol, som mal vyplatené ako mali byť. Išiel som cez nich na brigádu po odporučení od mojich kamošov. Všetko mi vysvetlili, ponúkli prácičku a prachy som mal ako bolo určené.

Belka123

Klamári jedni nevyplatia ľudí oklamu vás ...Nechoďte tam robiť viem čo hovorím robila som unich viplata nigde klamári sprostí ..Nech sa skovaju môžu sa hambit keď toto robia z ľuďmi ...

Nikolkaaaa

Klamari nič viac vyplatu vobec nevyplatili maju bordel v papieroch a pristup nekorektny važne zla skušenost...

e48

Tak... som rada ze nie som jedina... pristup cele zle, sme pre nich len pracovna sila na ktorej ryzuju nemale peniaze, osobny ludsky pristup nepoznaju iba ked vas verbuju na pracu za minimum... maju bordel zrejme vo vsetkom, vyplnala som cislo uctu pri podpisovani zmluvy a pytali ho opat tyzden po brigade zrejme asi aby ma posunuli do dalsieho terminu vyplaty ,neviem Tiez mi hrozili pokutov, kedze nocna kde sme manualne makali a bez ibalginu sa ani nedalo prezit a ani zrusit dalsiu nocnu, tak som sa nadopovala aby som vobec zvladla dasiu sichtu, su neseriozni, dcera mi o nich hovorila, , ze ma zle skusenosti ale treba to vyskusat a presvedcit sa o serioznosti a vykoristovani nas pracujucich, ktori si potrebuju kde tu privyrobit......