Viem že tu už bolo takýchto tém, ale stále s tým mám problém. Je leto, aj ja nemám čo robiť, nudím sa doma. Jasne že si doma kamošov nenájdem, ja kludne aj pôjdem niekde sama, ale máte nejaký typ že kam? niekde kde mám reálnu šancu sa s niekým zoznámiť? Prosím, vyjadrite sa ak viete :) inak mám 17 r.
Ako si nájsť kamarátov
manguska - ja sa kludne rada zoznamim :) mam 17 teraz ,o chvílu 18 a rada spoznávam nových ľudí, tiež mam dnes už podobne problémy si najsť kamaratky/vo keď veľmi mladých alebo teda teens sa "ničia"...drogami a podobne..
Skus vyuzit socialne siete ked uz si doma. Napis niekomu, popiste si a zisti s kym by si si mohla rozumiet. Predpokladam ze chodis na strednu alebo gymnazium ked mas 17. Nemas v triede nejake kamaratky/kamaratov s ktorymi by si mohla ist von? Skus niekoho zavolat, mozno by sli s tebou niekam. Nie je to uplne o vnucovani ale o tom co chces ty. Ked s nimi chces niekam ist, skus ich zavolat, maximalne ti povedia nie. K tebe by sa hodil nejaky extrovert ktory by stale kecal a ty by si len pocuvala ked vravis ze si ticha. Osobne v tom problem nevidim, si proste taka, je to tvoja osobnost. Podla mna su tichi ludia zaujimavi lebo skryvaju velke osobne bohatstvo. Mam niekolko takych velmi dobrych kamaratov. Myslim ze nie som jediny co si to mysli a existuju podobni ludia ako ja, akurat ze ked si doma tak ich tazko najdes. Fakt skus tie soc. siete. Skoda ze som starsi ako ty, mozno by sme si rozumeli. Dokonca som aj z BA, akurat ze 26r vs 17r je uz isty vekovy rozdiel :). Ale ak chces mozes napisat.
a nejake "kamosky" som si vzdy nasla v práci, s ktorymi som si vzdy vedela pokecat, obcas som si sla niekde sadnut s nejakou...aj ked som odisla inde pracovat som v kontakte s nejakymi byvalymi kolegynami... ale žeby som mala nejaku kamošku ktora mi je ako sestra alebo neviem... tak to nie... zo zakladnej ma šikanovali a ani zo strednej s ludmi som si nesadla, nie sme spolu v kontakte,.. maximalne ked sa stretneme niekde v meste sa s nimi pozdravím, prípadne len zo zdvorilosti ako sa máš.. a to je vsetko.. a pokojne si žijem aj bez kamošiek.... ale mam aj kamosov, ze obcas sa stretneme prejst sa, pokecat....
tak musiš začať od seba.. ked si najdes kamosku tak čo? budete hladiet na seba ako telce a čušať.?? ..lebo si tichá? to čo je za argument... ? alebo ak sa ti nechce komunikovať s ludmi tak to nerieš, kašli na kamošky a bud doma zavreta pripadne sama chod na zmrzlinu...atd... kamosky k zivotu nepotrebujes... zo vsetkym si clovek ajtak stale musi poradit sám... mám 27 a viem o čom hovorím.... ja som tiez nikdy poriadku kamosku nemala... ani kamosky... skor som sa kamosila s chalanmi..... a v nicom ma to neobmedzuje...
Som hrozne ticha a chcela by som si najst kamosky ak si niekdo hľada kamosku ako ja tak napiste som zo Zvolena
Chápem ťa, ja som tiež dosť tichá, ale často len v skupine väčšieho počtu ľudí. Ale inak baby, čo ma poznajú vedia, že mne zavrieť hubu v ich blízkosti rozhodne nehrozí :D Ale sú to baby zo základky a nechodíme moc von. Zo strednej mám jednu kamošku, ale tiež inak nič. Držím ti palce a verím, že niekoho nájdeš :)
Len tri hodiny cesty autom :D :D :D
škoda že tak daaleko :)
ty si az z BA ? ja som z kysuc :) Z malej dediny pri cadci.
No ved aj ja :) a ty máš kolko rokov? odkial si?
Sem to nebudem písať, ale som z Ba.