Viem že tu už bolo takýchto tém, ale stále s tým mám problém. Je leto, aj ja nemám čo robiť, nudím sa doma. Jasne že si doma kamošov nenájdem, ja kludne aj pôjdem niekde sama, ale máte nejaký typ že kam? niekde kde mám reálnu šancu sa s niekým zoznámiť? Prosím, vyjadrite sa ak viete :) inak mám 17 r.
Ako si nájsť kamarátov
Pilcuk, ja nie som ani sama, a ani podvedena, neviem odkial stale beries tieto sracky, ale uz mi lezies velmi na nervy, ja som napisala ze sa k tebe uz nevyjadrujem, ale ty to nezneuzivaj, lebo toto o mne vypisovat nebudes... uz to trochu prehanas nemyslis??? Vsade kazdemu vypisujes, ako na mna nema reagovat.... ty si pre mna zamna kydaj na mna kolko chces, ale inych tu nebudes navadzat aby na mna nereagovali, ty nemas na to najmensie pravo, mal by si sa spametat a robit nieco so sebou, nie tu vypisovat vecne to iste dokola aj ked ti tu x ludi radi co mas robit este dobre ze plan ti nezostavuju a ty staaaaaale budes nespokojny a budes donekonecna pindat na zeny ake su to zlatokopky, pritom ty o tom vies najmenej s tvojimi 0vymi skusenostami, takze ti normalne pisem, aby si s tymto prestal, nezelam si aby si na mna utocil a daj mi uz svaty pokoj!!!!!!!
Tak naco sa snazis bavit s takymi dievcatami?? Ved vidis ake su a navyse nezdielate predpokladam ziadne zaujmy, tak sa na ne vykasli a hladaj kamaratov inde...... skus si najst nejaku zalubu, kde spoznas ludi, ja stale radim, ze na kurzy alebo na skupinove cvicenia ako zumba, joga atd, kde mas najvecsiu sancu niekoho spoznat, aj keby to bolo nejake starsie dievca od teba, o to lepsie, lebo znies rozumne a myslim si ze s niekym starsim si budes rozumiet lepsie ...... vela stastia
...píše osamelá, podvedená žena po menopauze, ktorej náplňou dňa je sledovať a reagovať na tých istých diskutérov...
Alica666, možno sa naozaj nejakí kamaráti "objavia" na výške, tam by už mali byť ľudia rozumnejší. Záleží však na tom, na akú vysokú školu sa dostaneš. Ak sa rozhodneš študovať na nejakej triviálnej VŠ s humanitným zameraním, kde hromadne berú žiakov bez prijímacích skúšok nehľadiac ani na prospech študentov počas strednej školy, len aby škola práskala vo švíkoch, tak tam sa taktiež dostanú rôzné individuá, ktorí sa budú pozastavovať nad banalitami, akou je napríklad odlišnosť jedincov a budeš mať rovnako ťažké si niekoho nájsť.
Môžeš skúsiť aj nejaké zoznamky, nakoľko ľudí v podobnej situácií je viac než dosť.
Ďakujem všetkým za rady. Ja sa nechystám nikoho ignorovať ani nič podobne, lebo rada si vypočujem názor všetkých...
To že je so mnou nuda, je asi pravda... Ale presne si vystihla poradim38 moju situáciu, som dievča čo nefajčí, nedroguje, neporušuje pravidla (možno občas iba trošičku, lebo to situácia vyžaduje). Často si preto odpovedám na svoje otázky tým že možno je to len preto lebo som z tých dievčat najstaršia a inak beriem tento svet : - /
Alica - vobec nereaguj na toho zakomplexovaneho uja Pilcuka, to je kapitola sama o sebe, ma psychicke problemy tak si to vylieva na mne a kazdemu tu vypisuje aby na mna nereagoval..... a k tvojmu problemu, vidis tak si sama usudila ze by s tebou bola nuda, ale preco? A to je normalne ze nemas potrebu chodit von, nemusis to robit pre druhych, proste si asi ten samostatnejsi typ, ktory nepotrebuje mat vecne za ritou niekoho, ale vies rozhodnutia spravit aj sama co je velmi dobre ....... skus trochu zmenit ten pristup, ked uz niekoho spoznas, odviaz sa, snaz sa vtipkovat, srandovat, nieco zazit, nejake spolocne zaujmy si najdite spolu a uvidis ze ked najdes niekoho takeho ako si ty tak to bude kamaratstvo na zivot a na smrt... a uplne ta chapem ze teraz sa kamaratstva hladaju velmi tazko najma medzi mladymi a ti ktori nefajcia, nepiju a nezapadaju do kolonky dnesne deti, tak nema tolko stastia a je odkazany sam na seba......
Ďakujem Pilcuk. Presne aj o to mi ide, mat nie falošných kamarátov ktorí sa na teba nevykašlú pri prvej príležitosti, ale takí sa hľadajú ťažko :(. A aj to je možno dôvod prečo som zavretá doma... možno len čakám kedy sa možno na “výške/ v brigáde “ objaví niekto ktorý nebude falošný a bude chcieť so mnou tráviť cas
Bohužiaľ problem je v tom že ja by som aj šla von, len má nepovažuje za niekoho s kým by bola vonku zábava, práveže naopak že by bola so mnou nuda. A to že nechodím toľko von koľko by som chcela, som mala namysli že vôbec nie som ako iní že sa stále potulujú vonku a tým pádom nechodím ani von často, lebo nemam práve kamarátov ktorí by so mnou chceli ísť von
Alica666, nevšímaj si pani "poradim38". Nikto nemá právo ťa ohovárať len preto, že si tichšia, nekomunikatívna, introvertka. Je to tvoja povaha, za ktorú nemôžeš a ani to nezmeniš. Každý má inú povahu, iné myslenie a to že sú niektorí ľúdia schopní posmievať sa niekomu či ohovárať niekoho, kto je podľa nich odlišný, len svedčí o ich charaktere. Buď sama sebou, nehraj sa zbytočne na frajerku a vodcu skupiny, keď na to nemáš predpoklady, len aby si mala xy kamarátiek/kamarátov. Snáď by si nechcela mať okolo seba takých falošných ľudí, alebo áno ?
Aha a preco teda nejdes von ked ta volaju??? Ako to myslis ze nechodis tolko von ako by si chcela?
Ale ďakujem poradis38