Da sa otehotniet bez menstruacie?

Xxl1

A nie si uz tehotna nahodou? Bola si u gynekologa?A kedy ti znova naskoci?.Nemal by ti gynekolog pichnut injekciu? Spytaj sa jeho na cyklus a moznost otehotnenia.Teraz nemusis otehotniet, ale co ked ti naskoci menzes buduci mesiac led budes prave sexovat a zrovna otehotnies?

petronneta

ako 18 ročná sa ani nemáš prečo ešte vydávať. Aká je Tvoja výška a váha? Športuješ? Aké športy a ako často?
Vaječníky majú nejaký dôvod, prečo v nich vajíčka nedozrievajú. Tých dôvodov nebýva veľa. Jedným je extrémna fyzická námaha pri vrcholovom športe, druhým je nedostatočné množstvo tuku v tele, ktoré by v prípadne úspešného oplodnenia vajíčka plod uživilo. Iné sú, ak nefungujú hormóny. Záleží na tom, prečo nefungujú.

petronneta

ahoj, preštuduj si, o čom tá menštruácia je. Neoplodnené vajíčko sa vylúči z maternice spolu s jej sliznicou a krvou. Z čoho vzniká plod? Z vajíčka a spermie.
Produkujú Ti vaječníky vajíčka, keď menštruáciu nemáš?
Lekári Ti čo hovoria?

Hjaj

Dobrý!
Ja sa chcem spýtať či môžem otehotnieť aj keď som nemala menštruáciu len raz mam 18 rokov chodím po lekároch a nič mi nepomáha nie som to štíhle dievča a mam obavy sa vydať lebo sa bojím ze neobdarim rodinu z dieťaťom. Prosím niekdo mi vie poradiť? Ďakujem

369nika

Ahojte ano pravdaze mozes ja mne meska menstruacia uz dva mesiace a som tehotna v januri a om nedostala ani vo februari teraz je 27 april a ja som v siedmom tyzdni
Takze som otehotnela okolo prveho ci druheho marca.takze bola som prekvapena.doktor povedal ze stresovy hormon mi nedovoli otehotnet a ze mi musi nasadit liecbu ak chcem mat este niekedy deti odmietka som a neubehol ani tyzden a ja som otehotnela objednana som na septembra23 takze pridem tam z bruchom a nasadim mu liecbu hormonalnu ja .este ktomu mi tvrdil ze som dusevne chora ...no dnes viem ze to neni stres. Alebo dusevna choroba je to tehotenstvo?

Omen

A to sa ako sem dostalo, keď som to posielala do inej témy? Duchovia? "Vyššia senzitivita", či? : D
Sorry, sorry, sorry...

Omen

@ Wich, no to je tak, že nie všetci sme na rovnakej mentálnej, duchovnej a duševnej úrovni. Vieš, ja mnohým veciam nerozumiem a týmto už vôbec: "mať vyššiu senzitivitu". Doteraz som si myslela, že sú to senzibili. Tiež nerozumiem tomu, že ak niekto zareaguje na inú osobu a tá chce vedieť viac, tak sa odmlčí. No ak nie si povinná odpovedať na všeobecné otázky, potom nepchaj nos tam, kde nemáš. A hlavne vtedy, ak na to nemáš. Našťastie som ťa dostala späť do témy, kde si sa plne prejavila a ukázala, o čo ti ide. Teraz je to už na autorke, či vytiahne peňaženku. ; )

@ Lilithmy, toto som spravila pre teba. : )

ahjaj

beruska, áno, môžeš. Naša susedka tak pochodila. Mala 50 rokov, a išla k lekárovi, že má veľké brucho, a ako keby sa jej tam hýbalo dieťa, ale že menštruáciu už 4 roky nemá. A bola v 5. mesiaci.