Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa otehotniet bez menstruacie?

ahjaj

teoreticky je možné otehotnieť, ale mala by si pribrať.
Mala som známu, učiteľku, ktorá učila môjho syna a mali sme svadbu v rovnaký deň. 13 rokov nemohla otehotnieť, umelé oplodnenie zlyhalo a lekári povedali, že nemá žiadnu šancu. Potom bola v kúpeľoch v Lúčkach a trochu pribrala. Otehotnela úplne prirodzene. O 9 mesiacov porodila zdravú 3 kilovú dcérku. Keď mala jej dcérka 3 mesiace, bolo to práve pred 10. rokmi, na deň presne, na Mikuláša, o 6.00 ráno, sa jej dcérka zobudila na dojčenie. Moja známa si sadla do kresla, chytila bábätko a dojčila.
Zrazu buchot a strašný plač bábätka. Stará mama pribehla z vedľajšej izby pozrieť sa, čo sa deje. Matka na zemi mŕtva. Bábätko na zemi, plačúce.
Matke zlyhalo srdce z nedostatku vápnika. Roky predtým bojovala s mentálnou anorexiou. Jej organizmus dokázal vynosiť bábätko, ale nedokázal ho aj živiť. Bola to krásna, modrooká blondýna, veľmi inteligentná a milá, keď zomrela, mala len 35 rokov.

oui..

ale nespoliehala by som sa na to ako na antikoncepcny prostriedok, nikdy nevies, co sa v tele prave deje, ani o tom nemusis vediet, ze zrovna budes mat ovulacny cyklus a na dietatko je zarobene. a ako slaba podvyzivena mamicka potom mozes ocakavat aj komplikacie prave z tohoto dovodu

Ivka 1

Presne tak , je potrebne obnoviť hormonálnu činnosť v organizme - veľmi dobrá je včelia materská kašička následne včelí peľ , Aloe Berry nectár a čaj Aloe Blossom Herbal Tea.

Ina9

príroda to zariadila tak, že ak nemáš dostatočné množstvo tuku ani na tvorbu hormónov, tak nemôžeš otehotnieť, pretože by si nevedela vynosiť dieťatko