Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neplodni muzi? Ci je chyba vo mne?

Príspevok v téme: Neplodni muzi? Ci je chyba vo mne?
Angelina7777

Zufale zeny robia zufale veci. ked som to spocitala, za posledne tri roky som mala pokusy otehotniet so 6 muzmi. nevyslo to, aj dnes smutok ze nic! ako je to mozne? vzdy v plodne dni. jeden z nich je neplodny potvrdene lekarsky, ale z ostatnych 5 hadam bol aspon niekto plodny? Mam uz vela rokov, 36, je to tym? vyzeram nastastie mladsie. oni tiez boli z toho smutni niektori, 4 zo 6 velmi chceli dieta so mnou. k lekarovi chodim raz do roka, vzdy vsetko v poriadku. na sex uz pozeram len ako na prostriedok na otehotnenie

Angelina7777

agnes, dakujem ti za mile rady, nastastie uz som tehu, tak chyba zrejme nebola vo mne, vies kolko muzov je v dnesnej dobe neplodnych?
a neodsudzuj, keby si bola v mojej situacii tak sa chovas mozno este horsie. a teraz zacinam novy zivot vo Viedni, tak mozem zabudnut na tu kapitolu zivota, nemysli si, ze to bola len sranda.

multilevel, zial tomu sa asi neda vyhnut, ako som pisala, kamoska sa v zivote intimne stykala len so svojim manzelom a aj tak jej vyslo predrakovinove stadium PAP.

tomu sa zial neda zabranit, asi len imunitou, lebo maloktory muz ma v zivote len jednu partnerku, to by bolo asi aj trochu zvlastne. a k plodeniu deti sa kondom neda pouzivat.

MultiLevel

Angelina, bohuzial, na teste ti moze vyjst cokolvek, tento virus mas v sebe a basta :) je to vysoko nakazlivy virus ktory sa da liecit, ale neda sa vyliecit. Jednoducho, mozes sa liecit, testy mozu nieco ukazovat, ale uplne vyliecenie nie je mozne.
Ak niekto sexuje s mnohymi ludmi, je to jeho vec a mne to je ukradnute, ale bohuzial je PRENASATELOM spominaneho virusu, a tymto prenasatelom si bola aj ty. Oboznamovat o tom predoslych partnerov uz nema vyznam zrejme, ale je jasne, ze nechranenym stykom to opat oni prenasaju dalej....brrrr
Ak sa niekto nakazi vo svojom prvom vztahu, tak je to smutne.....ale tak, kazdy by sa mal v ramci svojho zdravia zaujimat o pocet sexualnych partnerov svojho noveho priatela. Hoci nakazit ta moze uz aj jeden, ktory mal len jedneho sex.partnera. Ale ten jeden musel mat niekoho, kto zas spaval s viacerymi a tak dalej, a tak dalej....prosto sa to krasne siri :)

Agnes989

Paneboze zeno, jak to preboha zijes, ty sulozis prvu ligu, to si sa rozhodla spat s celym mestom aby si si dokazala ze s niekym sa ti otehotniet podari? Takymto spravanim si zozenies len nejake fajne pohlavne choroby ale dieta aj tak nie, lebo evidentne je chyba v tebe. Vobec nechapem tvoje zmyslanie, ked sa ti nepodari otehotniet hned skaces do druhej postele, potom tretej, stvrtej, piatej... miesto toho aby si isla konecne k lekarovi na vysetrenie. Tvoj problem moze byt docela lahko riesitelny ale jak ho ty riesis je neuveritelne. Poviem ti to takto, moze sa do teba vysemenit aj 200 chlapov, aj tak neotehotnies, zato sa priprav na zbierku pohlavnych chorob.

Angelina7777

dakujem.
k HPV: tak mi vysli testy. pred par rokmi bolo HPV law risk aj HPV high risk positive
teraz uz nic
lekar povedal, ze telo sa s tym vie vyrovnat, ak dostane cas a neprichadza k dalsej nakaze. takisto sa zrejme po stretnuti s virusom vytvori imunita, ale to sa len domnievam
inak netreba odsudzovat, mam kamaratku, ktora mala v zivote iba jedineho partnera - svojho manzela, ktory ju podvadzal z inou a nakoniec odisiel. ta kamoska sa tiez rok liecila na HPV, teraz hovorila, ze jej uz vyslo negativne

MultiLevel

V mladosti si mala HPV ale uz nemas? Och....HPV mas v tele stale, tak isto sa nim nakazili aj vsetci tvoji partneri, s ktorymi mala nechraneny styk. To, ze nemas priznaky, neznamena, ze virus v tele uz neexistuje. Existuje a sirila si ho dalej....Sorry, ale nedalo sa mi chytit tejto veci, ktoru som si tu precitala...
Co sa tyka otehotnenia, gratulujem :)

Angelina7777

ach, excalibur, mas plno komplexov ze tak nenavidis zeny..

Ivka dakujem :-) nie je este vyhrate, ale budem sa snazit, aby to dobre dopadlo

Angelina7777

zvlastne ze to islo tak lahko, bez navstevy lekara, bez doplnkov a vitaminov
teraz ale neviem ci to mam povedat potencialnemu otcovi??

Angelina7777

Ivka, podarilo sa to. som tehotna. uz je to potvrdene. I ked sa citim zvlastne teraz, ked viem, ze dieta budem vychovavat sama.