Artróza

Príspevok v téme: Artróza
Asdi

Mam necelych styridsat a diagnozu artroza. Bolia ma vsetky klby na rukach aj nohach a hlavne na prstoch. Doktor skonstatoval diagnozu a povedal ze je to opotrebovanie a neda sa s tym nic robit. Z coho by boli v mojom veku opotrebovane vsetky klby ked vobec nesportujem? Ozaj sa musim zmierit s tym ze ma artroza postupne zozerie zvnutra? Alebo ako proti tomu bojovat? Moze to byt dosledok potravinovej intolerancie? Prosim poradte mi niekto; ste moja jedina nadej; kedze lekari su lahostajni nevedomi ignoranti. Vdaka.

jeanvaljean699

Glukosamin,chondroitín a voda =chrupavky.Z mäsa sa okolo kĺbov usadzujú kryštáliky kyseliny,treba piť veĺa vody.V krajnom prípade treba pristúpiť k steroidnej kúre napr.decadurabolin.

anka9205

Dobrý deň, bolestivé kolená sú aj mojou nočnou morou a sú dni, kedy aj len prejsť sa po byte je nemožné. Alebo teda bolo, náhodou som objavila Master balzam, ktorý mi pomáha. Je čisto bylinkový a v kombinácii s dobrou životosprávou sa to dá zvládnuť. Možno aj vám pomôže tento článok a dozviete sa čo pomáha pri bolesti kolien. eshop.hillvital.eu

miroka

Začnite sa zaujímať o svoje zdravie a nespoliehajte sa len na lekárov. Oni nelieča choroby, ale len ich tlmia a nehovoriac o tých liekoch s nežiadúcimi účinkami.

A teraz zopár info ktoré by vám mohli pomocť . Degeneratívne zmeny postupujú ruka v ruke so zníženým obsahom minerálov v chrupavkách a kĺboch. Predovšetkým v kĺbových puzdrách sa vyskytuje dostatočné množstvo zásaditých väzieb, ktoré môžu byť použité pri neutralizácii zaťažujúcich kyselín. Opotrebovanie kĺbov teda nie je podmienené vekom ani preťažením, ale predovšetkým prekyslením tela. Odobratím zásaditých látok dochádza k zhustenie kĺbového mazu. V spojení s uloženými kryštáliky soli sa vytvorí hmota podobná šmirgľom, ktorá pri každom pohybe poškodzuje chrupavku a spôsobuje bolesť. Z tohto dôvodu sa človek snaží pohyb obmedziť, čo však následne vedie k nedostatočnému vyživovanie chrupaviek, ku ktorému dochádza iba pri pohybe. Telo však môže vytvoriť nový kĺbový maz spojením hodnotných proteínov s vápnikom. Vedľa odkyslenie je k tomu treba zabezpečiť aj doplnkovú prirodzenú výživu s vápnikom a fosforom. Aby mohlo dôjsť k proteínovej syntéze, ktorá je veľmi dôležitá pre tvorbu kolagénu, potrebuje telo tiež horčík. Pretože väčšina ľudí trpí jeho nedostatkom, je obzvlášť nutné dbať na jeho dopĺňanie, rovnako ako na pravidelné užívanie vitamínu C a selénu.
Pre výstavbu tkaniva je veľmi dôležitá aminokyselina tryptofán, bohato obsiahnutá v avokáde, banánoch, orechoch, čerstvom mlieku, v ovčích a kozích syroch alebo rybách.
Zo všetkého najdôležitejšie je však pravidelný pohyb po celý život, pretože iba týmto spôsobom je zabezpečené zásobenie živinami, pretože kĺby nemajú žiadny vlastný vyživovacej obeh.

dosanuds

Choroby svalovej a kostrovej sústavy spôsobené poruchami spojivového tkaniva a chrupavky štruktúry sú rozšírené v populácii. Naliehavosť problému efektívnej starostlivosti o pacientov s týmto ochorením je veľmi vysoká, pretože často vedie k výraznému obmedzeniu účinnosti, rovnako ako zdravotné postihnutie. Faktory prispievajúce k rozvoju ochorenia spojivového tkaniva, obnovy tkaniva chrupavky, pri zápalových, ale aj dystrofických poškodeniach kĺbov a chrbtice, pri nedostatočnej výžive, bol vyvinutý “Chondramin.”

Ten má selektívny účinok na bunky chrupavky a zlepšuje metabolické procesy v chondrocytoch, ktoré chráni kĺby pri rôznych zraneniach a normalizuje ich.
Stimuluje obnovu chrupaviek a spojivových tkanív v artritída, artróza, osteochondróza, reumatické ochorenia a poranenia pohybového aparátu, znižuje bolesť a stuhnutosť kĺbov.

Odporúča sa pre vyšší výkon a športové výkony, rovnako ako pre staršie osoby, udržiavať funkcie pohybového aparátu.
-odkaz odstránený-

radimadi

Mila asdi,vsetky nizsie odporucania su reklama predajcovi,nereaguj,zbytocne vyhodene peniaze,v prvom rade zmen lekara.potravinovu intoleranciu,i test na boreliozu robia testami Elise,robi to Interklinik,PPM stoji to dost,zaslu i postou,nemusis chodit,takto vylucis potraviny i boreliozu,dobry je i clanok o artroze na badatel,net-zmena stravy ti pomoze zbavit sa zapalu,propaguje i liecbu oxidom dusnym,ale hlavne zmen lekara.

arnoldd

dobrý večer, snažím sa aj ja niečo o artóze múdre zistiť ... začal som brať wobenzym, cítim sa oveľa lepšie. už ste ho skúšali? určite sa to oplatí a hlavne nenechajte to len tak, ste mladý treba to liečiť.

Tominem

No ja neviem, mozno ten pacient robil nieco zle, mozno to prekladac zle prelozil, neviem, nie som doktor. Tu je ten clanok a je aj mnoho inych:
www.thefreelibrary.com
Je to dlhe, to o AC11 je asi v tetine...
Kazdopadne na klby to mam overene sam na sebe. Aj. Velmi mi to pomohlo na znicene kolena.