Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozisiel sa so mnou - boli to

Príspevok v téme: Rozisiel sa so mnou - boli to
izabella7

Ahojte priatelia.Pisem vam aby ste mi poradili. Priatel sa so mnou rozisiel po 9 rokoch. zo dna na den.Hadavali sme sa ved vsade je nieco.po tolkych rokoch je to bezne. Normalne sme sa priebezne stretavali, ale ak zacalo leto, mal na mna stale menej casu, ja som sa vzdy usilovala o stretnutie ,jemu to bolo jedno.ja som prisla o vsetky konicky a priatelov kvoli nemu.lebo ak som chcela byt s nim musela som sa prisposobit. Prezili sme vela pekych chvil,smiali sme sa tesili z malickosti. zili sme ale kazdy vo svojej domacnosti,jemu to vyhovovalo,ze mne nie uz som rezignovala.zmenil sa stal sa z neho egoista?Alebo vzdy bol a len som to nevidela? Nemal rad dotyky na verejnosti ani v sukromi,Zacal mi v poslednom case hovorit ze som slepa lebo pouzivam na citanie okuliare. tlsta lebo som pribrala asi 5kil,hlucha lebo obcas som mala zalahnute.Ze ho uz nepritahujem a on si potrebuje najst inu zenu,so mnou ho to nebavi.Opytala som sa aky ma dovod,povedal ze ziadny mat nemusi. Nies som jeho zena tak si bude robit co chce.Nereaguje na sms ani na tel, stretnutie v klude sa porozpravat. -odmieta,ignoruje akykolvek pokus z mojej strany.Zacal chodit po baroch s kamaratmi a ja mam stale pred ocami ze uz sa na neho nalepila nejaka krasna nadherna dokonala zena a riesi ju a preto ma odmieta. Moze chlap po tolkych rokoch len tak prepnut na inu babu? Len tak odstrihnut 9rokov? Kolko veci som pre nehourobila kolko krat som sa snazila mu vyhoviet, cely svoj sukromny zivot som pre neho obetovala a on ma takto zo dna na den odkopne,bez diskusie. nechapem som v soku a zufala??

Maoam

izabella - ANO, bude sa tak spravat aj nadalej

v tomto jednom si mozes byt absolutne ista. Takisto v tom, ze kazdy vztah mu krachne. Iba ak by nasiel nejaku vychcanu mrchu, ktora posle do riti jeho - ale ani tam nemas vobec co zavidiet a ani na co ziarlit.

Nemas absolutne za cim smutit.

Musis sa dat dokopy, v takom pripade, ako je ten tvoj asi s pomocou psychologa, musis nielen analyzovat svoje chyby, ale aj zmenit vela veci - a znovuziskat stratenu sebauctu, sebavedomie a sebahodnotu.
Musis prist na to, PRECO si to dovolila, tie korene tkveju casto v minulosti, daleko predtym, nez si spoznala jeho.

izabella7

jemu totiz prepinali nalady kazdy den som vstala so strachom za co mi vynada. ...z minuty na minutu vyvolal hadku v kludnej idylke a mna kurnik zaujima ci bude mat tieto zvlastne prejavy povrcghhnosti egocentrizmu a prepinania nalad aj pri inej...

izabella7

Macam....ja ti tlieskam nadherna odpúoved, ja si to vsetko uvedomujem jeho zivot som zila a nie svoj.Mrzi ma pocit ze teraz bude mily uzasny k nejakej inej len preto ze je nova korist. Mal viac dlhych vztahov ziaden mu nevydrzal. Myslela som si ze ak mu dam vsetko a i tak hladal chyby ,casto som pocuvala ze nie som dokonala a on moze attakych ako som ja tisic. Dokonca ma parkrat udrel a vsetko som tolerovala. Ja len chcem vediet ci ta jeho povrchnost egoizmus a zahladenost do seba, lebo nezili sme kompromisny zivot len ten jeho ,ci sa tak bude chovat i k inej. Som hlupa, preboha preco ma to vlastne zaujima.....Proste to boli....Ma 46 rokov. myslela som ze budeme spolu dlho...

Maoam

tymto neospravedlnujem nijako JEHO charakter - ale vlastne ste sa k sebe hodili, pretoze on ti ukazal tvoje slabosti a to, na com musis makat

Maoam

no takze ziadne z cista jasna ani zo dna na den, to si musis priznat sama...

dalej - rozchody a navraty...

si si ista, ze v hre pocas tych 9 rokov neboli aj ine zeny okrem teba?

ty stale naivne a romanticky veris v nejaku neskonalu lasku a zazrak

na to zabudni

aj keby ho ta nova fakt omrzela, ak by bol zufalec na kratku dobu nemal nahradu, ozval sa ti, tak ho zasa vrucne s otvorenou narucou prijmes a vrhnes sa mu okolo krku a on ta zasa po case odkopne

aky to ma vyznam? no aky?

dokedy sa chces ponizovat este viac a viac a viac a az tak, ze o chvilu uz ani nebudes vediet, ako sa volas?

toto chce riadny pad na drzku, aby si si uvedomila, kam si tymto dospela a musis pochopit, co musis zmenit

ale obavam sa, ze sa to tak rychlo nestane

zavisi to IBA od teba, iba od teba

inak to budes zazivat dokola, ak nie s nim, tak s dalsim

izabella7

Pracu mam, mam dieta, konicky priroda,pes, turistika,o priatelov som prisla lebo som mu vsetko podradila. Je to moja chyba viem o to viac ma to boli. V minulosti sme sa parkrat uz rozisli a vratil sa,aspon sa ozval. Dnes mam pocit ze to uz neurobi. Nasiel si naplast. ma konicky,sam urcite nie je a ma ma totalne v ...... Beriem lieky na ukludnenie lebo inak by som sa zosypala. Neviem sa furt zmierit s pocitom ze ma odstrihol. Ved tych 9 rokov sa mu musi vynarat aj pri inej...nie?

Maoam

izabella, mna fakt zaujima, kolko mas rokov a aky je tvoj zivot - myslim co ho tvori (praca, priatelstva, konicky, ciele, atd.)

Maoam

izabella, precitaj si svoj uvodny prispevok este raz, aj desatkrat ak chces

ty cakas, ze sa stane zazrak, on ta zacne milovat a vrati sa a bude idealnym milujucim partnerom

kolko mas prosimta rokov?

je to absolutna utopia, na co cakas

ty sa vobec nemas rada

to nie je o nom - to cele je o tebe

musis vela pochopit a vela na sebe pracovat, aby sa ti to uz viac nestalo