Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozisiel sa so mnou - boli to

Príspevok v téme: Rozisiel sa so mnou - boli to
izabella7

Ahojte priatelia.Pisem vam aby ste mi poradili. Priatel sa so mnou rozisiel po 9 rokoch. zo dna na den.Hadavali sme sa ved vsade je nieco.po tolkych rokoch je to bezne. Normalne sme sa priebezne stretavali, ale ak zacalo leto, mal na mna stale menej casu, ja som sa vzdy usilovala o stretnutie ,jemu to bolo jedno.ja som prisla o vsetky konicky a priatelov kvoli nemu.lebo ak som chcela byt s nim musela som sa prisposobit. Prezili sme vela pekych chvil,smiali sme sa tesili z malickosti. zili sme ale kazdy vo svojej domacnosti,jemu to vyhovovalo,ze mne nie uz som rezignovala.zmenil sa stal sa z neho egoista?Alebo vzdy bol a len som to nevidela? Nemal rad dotyky na verejnosti ani v sukromi,Zacal mi v poslednom case hovorit ze som slepa lebo pouzivam na citanie okuliare. tlsta lebo som pribrala asi 5kil,hlucha lebo obcas som mala zalahnute.Ze ho uz nepritahujem a on si potrebuje najst inu zenu,so mnou ho to nebavi.Opytala som sa aky ma dovod,povedal ze ziadny mat nemusi. Nies som jeho zena tak si bude robit co chce.Nereaguje na sms ani na tel, stretnutie v klude sa porozpravat. -odmieta,ignoruje akykolvek pokus z mojej strany.Zacal chodit po baroch s kamaratmi a ja mam stale pred ocami ze uz sa na neho nalepila nejaka krasna nadherna dokonala zena a riesi ju a preto ma odmieta. Moze chlap po tolkych rokoch len tak prepnut na inu babu? Len tak odstrihnut 9rokov? Kolko veci som pre nehourobila kolko krat som sa snazila mu vyhoviet, cely svoj sukromny zivot som pre neho obetovala a on ma takto zo dna na den odkopne,bez diskusie. nechapem som v soku a zufala??

Nina.

Je to maximálne nezrelý a egoistický chlap ak ťa dokázal len tak odkopnúť po takom čase.
Úplne ho vymaž zo svojho života, aj ked to určite musí byť ťažké po deviatich rokoch spomienka na každom kroku. Znič všetky fotky a veci čo ti ho pripomínajú. Ozvy sa starým kamarátom - nesmieš ostať zatvorená doma. Možno by si si mohla zaobstarať nejaké domáce zvieratko, aspoň by si si niečím zmysluplným vyplnila čas a hlavne by si sa necítila tak sama.
Je to určite pre teba ťažké, ale časom to určite prekonáš, časom pochopíš, že on si ťa nezaslúžil a že s takým chlapom by si nebola šťastná! Žiť s ním by pre teba časom bolo ako za trest.
Je to určite hlavne aj taký nezvyk kedže si bola zvyknutá žiť 9 rokov v partnerskom vzťahu a teraz si slobodná - ale využi to! Kašli na neho, možno ak uvidí, že si šťastná a veselá aj bez neho, tak sa nakoniec ešte doplazí aj späť, ale to ty už ho nebudeš potrebovať. :)
Veľmi ti držím palce, pretože to musí byť naozaj strašne ťažké. Hlavne si pamätaj že cím dlhší vzťah, tým treba dlhší čas na zotavenie sa z rozchodu. Takže sa nikam neponáhľaj, hlavne si uži leto, všetko sa to dá postupne určite do poriadku :)

Prezyvka55

izabella7 zivot nie je fer, tak to chodi. Do vztahu sa nechodi preto ci ti vydrzi alebo nie ale ze ci ti v nom je dobre alebo nie. Vztah ako zacne moze skoncit a ked skonci tak je cas na novy vztah :).

izabella7

dakujem za reakciu.Mne to nepride fer po tolkych rokoch a len tak ,to dnes aby ludia nesli do vztahu lebo im ziadny nevydrzi???

Prezyvka55

No a? Prestali ste si vyhovovat respektive asi ty jemu tak si hlada alebo nasiel inu. Mala by si urobit to iste a najst si noveho. Nehodili ste sa ocividne k sebe.