nevera

nevera?

kamarat sa ide ide zenit a uz nechce,aby sme spolu nieco mali,ale ide o to,ze ja to chcem.este sme spolu odvtedy neboli sem tam si napisem sms,ale nic viac mame ist na kavu,ale uz to trva akosi dlho a nic.

nevera?

tak tomu vobec nerozumiem .ako moze byt telesna menej zla ako dusevna?
s kamaratom s ktorim som ho akoze podviedla sa to uz nezopakuje pretoze nam to nestoji zato si rozbijat vztahy to ma pravdu,ale ja som toho nazoru,ze co oci nevidia srdce neboli.
ale mne je luto,ze sa to s nim uz nezopakuje co by som chcela,aby sa este zopakovalo a aj nieco viac napr.sex

nevera?

my sme spolu nespali.aj to mam ako ze povazovat za neveru?mam to povedat priatelovi?on vie o tom,ze sme boli spolu vomku,ale nic viac som mu nepovedala.

nevera?

mam priatela s ktorym chodim uz 10 mesiacov mam ho rada-asi.moja otazka bola som vonku s mojim kamaratom do ktoreho som bola kedysi zalubena aj on domna kedysi sme spolu prezili jedno krasne leto,ale nechodili sme spolu mnohy ludia si mysleli,ze ano medzi nami nikdy nic nebolo dokonca ani pusa az teraz po rocnej pause sme sa stretli a nieco medzi nami bolo.vsetko okrem sexu a nikto nikomu nevyfajcil.musim sa priznat,ze sa mi to velmi pacilo a dufam,ze sa to este niekedy zopakuje,vycitky svedomia nemam.chcem sa spytat da sa to povazovat za neveru?
PS:kamarat ma 9-rocny vztah.

Vlado P.

Prepáč, prehliadol som, že podľa Teba Ťa podviedol s babou... a nie s chalanom... Tak to sa mýliš... Podvod to nebol... ak by s chalanom, tak by to bol úlet, alebo ... Tie otázky ohľadne veku, odkiaľ si platia. Ak chceš, tak odpíš, alebo daj kontakt. Myslím, že by bolo o čom sa pozhovárať...

Vlado P.

Ak som pochopil správne, si chalan a máš priateľa, ktorý podľa Teba, Teba podviedol s druhým chalanom. Ak ho máš ozaj rád, tak mu bez výčitok povedz, že o tom vieš. Povedz mu aj, že preto, že ho máš rád,nechceš vyrovnať skóre na 1:1.
Napriek všetkému, maj vo vzťahu určitú triezvosť , maj ho za kamaráta, najbližšieho priateľa. Ospravedlňovanie sa je nezmysel. To na veci nič nezmení...
Dávno, strašne dávno som prežil niečo podobné... Rozumel som si s chalanom, došlo k niečomu podobnému... Zostali sme priatelia a rozumieme si... ďalej.
Ak môžeš, odkiaľ si? Tvoj vek ? Vďaka.