orgazmus

simona

ja som to nikdy nenazila a asi ani nezazijem asi mi to nie je sudene, ja pri tom stale na somariny myslim a neviem sa odreagovat a uz mi to cele zacina liezt na nervy

fantomas

Co sa tyka viacerych orgazmov za sebou uz zien.
Byvala partnerka mala dost citlive urcite miesta...po spravnom provokovani nebol problem dosiahnut niekolko orgazmov(kolko sme vydrzali, priemerne to bolo tak 6-7). Boli vsak kratsie, slabsie. Niekedy, ked mala este viac chut, mala menej, ale silnejsie a dlhsie.

S mojou terajsou partnerkou sme spolu uz cez rok. Milujeme sa prakticky od zaciatku, ale kym sme nasli tu spravnu polohu na dosiahnutie velkeho 'O' ;) to trvalo par mesiacov. Teraz, ked vladzeme :) zvladne aj 2-3 orgazmy :) Avsak nie je lahke sa pozerat na taku vzrusenu tvar svojej milovanej osoby, len tak :)) je to veeelmi vzrusujuce :)

eviak

snezienka mna by len zaujimalo, ako si si to pocitala.. :) ja vtedy nie som schopna ani dychat nieto este si to stopovat :)
kazda zena ma iny orgazmus. je to dedicne tak sa spytajte mamy (no ja by som to neriskovala) :)) niektore maju len jeden "slaby" ine vela a "silnych" a niektore ziaden. cim viac sa budete snazit ho dosiahnut, tym tazsie to pojde. len sa uvolnite a uzivajte si. sex sa da ukoncit aj bez orgazmu a moze byt pekny..
a co sa tyka vplyvu masturbacie na orgazmus, povedala by som, ze neznizuje schopnost dosiahnut ho, len predlzuje tu peknu cestu k nemu a to rozhodne nie je na skodu :)

nothing

Zvedavecg, to že niektoré ženy ´striekajú z vaginy´ pri sexe, ako si to ty nazval, nie je znak toho, že by prežívali lepší či intenzívnejší orgazmus. Je to tak, že jednoducho niektoré ženy to takto majú zariadené a stáva sa im to, ... myslím, že to je ale minimálne percento žien. Vačšina žien to nikdy nezažila ani nezažije. PS možno by si mal pozerať menej pornofilmov... xixi.

**

marecek: dakujem za tvoju skúsenosť. vlastne si potvrdil, čo som písala, ja som tiež masturbáciu k životu nepotrebovala, počkala som na partnera a vyplatilo sa, tiež už vyše roka fungujeme tak, že zažívame vyvrcholenie súčatne, a ja mávam orgazmus skoro vždy:)
prosím o dalšie životné skúsenosti v súvislosti masturbácia ženy v puberte a jej orgazmus s partnerom, dakujem
podla mna mareckova partnerka orgazmus vôbec nepredstiera, klamala by sama seba a on by to určite zistil, a myslím, že to nemá za potrebu a tiež si myslím, že by sa to nemala ako naučiť, lebo predstierať orgazmus sa žena naučí pri masturbácií.
a tiež žena vie kedy má orgazmus bez ohľadu na vek, myslím, že 16 je dosť rokov na to, aby vedela čo znamená sexuálny život
marecek, teším sa z vás:)

999

Orgazmus sa nedá predstierať a už tobôž nie, keď chlap penetruje, pretože vaginálne vzťahy sú úplne ale úplne iné a taktisto svalové vzťahy, podľa mňa orgazmus sa dá predstierať iba pred chlapom ktorý vôbec nevie čo je to!!!Alebo žena, ktorá ho nikdy nemala a teda si myslí že sa tento stav dá nejak herecky zvládnuť.