Dobrý den prajem všetkým!!
Kde strávite tento rok dovolenku???
Bude to na slovensku alebo v neakej inej krajine???????????
Kam cez leto na dovolenku???????
Ahojte, ja som bola tento rok na dovolenke v Južnej Amerike... bolo tam tak super, že podľa mňa je škoda dovolenkovať v Európe. Je to strata času aj peňazí.
Sii a kde na Rodose si bola? Ja idem o 2 tyzdne do Kolymbie a celkom by ma zaujimalo ako tam je...
este otazocka, ja som bola asi pred 8 rokmi v Bulharsku velmi sa mi tam pacilo, presne s blizkosti mesta Sozopol, vie niekto ako je to tam dnes nie je to preplnene nemeckymi turistami ktorych mozno potom najst na plazi v podnapitom stave??? Popiste nieco, strasne rada by som si to teraz isla pozriet ale nie s nemeckymi turistami.
Ja idem v septembri do Egypta. Nebezpecie na teba ciha uplne vsade...
ahojte vsetkci dovolenkari,
ja som uz bola v taliansku, a toto je moj nazor:
-uz by som tam nesla co sa tyka mora, nepacilo sa mi to tam sama naviem preco.
Co sa mi ale velmi pacilo boli talianske alpy a jazero Garda. Je tam fakt nadherne, je vela co popozerat, da sa ist na turu ale aj kupat, pekne.
Sicilia je tiez krasna no uz nie tak na kupanie.
Moj dovolenkovy hit je Grecko, ostrov Rodos, malo kde sa mi tak pacilo ako tam. Je tam nadherne tyrkisove more, voda cista ako doma v kupelke, je radost ist sa kupat. Plaze su tam zmiesane ale aj kamenne, takze si tam najdu aj deti svoje (co sa tyka tych hradov a tak)
Pre milovnikov fakultativnych vyletov je na Rodose tiez nieco, cely ostrov je posiaty pamiatkami, hradmi prirodnymi parkami. Odporucam opati sa, myslim ze tam pojde zase.
Toho roku by sme chceli ist do Kanady, ale aj nejaka dovolenka pri mori by sa zisla mozno grand canaria??? Vie niekto nieco o tom??
Niekto tu pisal Egypt, nie je to tam nebezpecne??
Ja by som strasne chcela vidiet Sardiniu.Len je bohuzial strasne draha.
minuly rok som stravila cele leto v ITA, pracovne, ale bola som kazdy den aj pri mori, je tam uzasne.. bola som na juhu v Calabrii a tento rok sa chystam na sever na Palmovu rivieru, ale len na dovolenku - 9 dni, ale Taliansko mozem odporucit, ja som bola naozaj spokojna
Uz nikto????
A ostatni nikam necestuju????
Silvias a ty kam????