Vyšetrenie u urológa - holiť sa či neholiť?

Príspevok v téme: Vyšetrenie u urológa - holiť sa či neholiť?
roman H.

Zdrastvujte chalani, idem proti svojej vôli na návštevu k urológovi. Mám určite problémy s erekciou a močením. Nechcem to tu rozvádzať. Mám ale otázku, idem tam prvykrát a priznám sa nerád a plný studu. Vôbec neviem čo ma čaká. Viem len že mi budú okrem iného robiť aj nejakú cystoskopiu cez penis, hmatať vajcia, vyšetrovať prostatu cez konečník (:OOO) a neviem čo ešte, to ma len zbežne informoval môj obvoďák. Mám stresy z toho ale chcem sa vás spytať chalani a muži čo ste už boli urológa, že ako je to s holením? Som dosť zarastený v okolí ohanbia aj môj malý má určité množsvo chlpov na vrchu. A teda holiť ho či nie? Ja si tie chlpy doteraz neholil do hladka len pristrihoval. Čiže vôbec neviem čo a ako s tým. Prosím dajte svoje skúsenosti, nechcem sa pýtať fotra ako to prebieha a z kamošov tam ešte nebol ani jeden, však mám len 23 rokov doriti a také ko*otiny riešiť musím. Nebudem za gaya keď si ho oholím do hladka? A čo oblasť konečníka? Aj to holiť a ako sa tam oholiť keď si tam nevidím? Eéééé.. som vám na smiech, viem ale mám z toho také stresy a ako sa len budem trápne cítiť že mi najaký muž na vtáka pozerá a obchytkáva.. Keby to aspoň mladá doktorečka bola :D Nie ale vážne ako čo tam bude a čo s tým holením? Díííík za rady, prosím vyjadrite sa niekto, neviem čo ma čaká.. (??...)

Maky on

Pocuvaj ma sem, urologovi je to uplne ukradnute. Ten je povinny zistit tvoj zdravotny stav a kondiciu a je mu upllne ukradnute, ci si zarasteny, mas tam fuzky na hitera alebo si vyblyščany jak detska prdelka. Hlavne si to riadne umy, lebo smrad by uz hanba bol. Zarastame vsetci.. Podrobnejsie tu -- -odkaz odstránený-

michal erektor

Nikto sa nebude v ambulancii dívať, či si oholený alebo nie.. To je úplne jedno, lekár ide po probléme s erekciou a po bolesti. Samozrejme ak sa vyholíš, prácu mu uľahčíš a navyše budeš mať pocit, že o seba dbáš. Prečo sa vlastne neholíš? Ani ženy nemajú rady nejaké baranice medzi mužskými nojami, tak na to mysli... V skratke o návšteve urológa tu --- vimax.sk

ejkejejklak

osobne som pred mesiacom absolvoval preventívku u urológa - prvú v živote. tiež som sa trošku bál ani neviem čoho a veruže aj som sa trošku červenal, ale v tomto článku som si podrobne zistil, čo sa bude diať -odkaz odstránený- našťastie nález žiadny a po pár minútkach bolo po vśetkom, takže páni, nehanbiť sa a rýchlo na preventívku!!

jana3333

Škoda, že som si tvoju tému prečítala až dnes. Totiž pri cystoskopii sa má používať niečo na znecitlivenie penisu, aby to tak nebolelo a lekári na to často kašlu, alebo dajú mezokain priamo na nástroj a gél sa v podstate dnu ani nedostane. Preto som ti chcela poradiť, určite si v lekárni kúp cathejell, je to s lidokainom a vstrekne sa priamo dnu do moč. rúry. Počká sa pár minút a nebudeš nič cítiť. priateľ na tom bol raz a keď šiel znova, poradili mu ten cathejell v lekárni, dá sa kúpiť aj jeden kus, alebo ti krabičku rozbalia a dajú len jeden kus. vravel, že by zabil toho prvého doktora, že mu o tejto možnosti nepovedal. s tým gélom ho to vôbec nebolelo.

holahlava

Tak to sa teda poriadne dnes osprchuj ked ta prehana clovece :) To nieje velmi dobre ak ta ma vysetrovat cez konecnik, to ti nezavidim ale to bude stresom, hlavne sa upokoj a nestresuj. Tu cystoskopiu pokojne odmietni, mozno ani nebude potrebna. Vsak uvidis co ako. A to je dobre ze dbas tak na hygienu, mnohi by si z teba mohli priklad brat, najma s menenim ponoziek :D Zlom vez

roman H.

Vďaka vám ľudia za rady. Ešte k veci, jasnačka, že hygiena, také mi tu nemusíte písať že hygiena. Ja dbám na hygienu vždy, niesom žiaden zálesák čo nevie čo je sprcha. Pravidelne sa sprchujem či mám dievča alebo nemám, takže také reči že poriadne sa osprchuj mi písať nemusíte. To je jasné snaď že sprcha musí byť aj trenky čisté. Veď ja si aj ponožky pravidelne mením aj deodorant používam :)
Chcel som najmä vedieť ako tie vyšetrenia prebiehajú. A tú cystoskopiu odmietnem, ja sa tam nebudem strápňovať ako roztiahnutá žaba na škripci. Určite pritom by bola aj sestrička nie? A možno aj dve a ja v takej roztiahnutej polohe jak debil.. Toto odmietnem, už stačí keď do mňa bude strkať prsty lekár..
Ó držte mi palce prosím, dnes poobede ma to čaká a už od rána ma preháňa a chytám hysáky z toho. Ježiš to je horšie ako maturita :) Najradšej by som nešiel.. Držte mi palce na nohách aj rukách :D Čaute!