Chronicky zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: Chronicky zapal mocovych ciest
megytribulova

Dobrý den

uz pomaly 1,5 roka ma ptapia problemi zapalu mocovich ciest (inac uz dlhe roky trpim chronickym zapalom prinosnich dutin co mi urcili ako chronicku nadchu alebo nieco take) spociatku som si myslela ze je to ginekologicky problem preto som sla ku ginekologovi ten mi vsak urobil vysetrenia a nic nenasiel vybrala som len antibiotika na zapal ale odvtedy sa mi zacal neustale opakovat.Po roku pretrvavajucich problemov som sa rozhodla navstivit urologa, ktoremu som povedala ake mam problemi so zapalom a ze sa to vyskytuje hlavne po pohlavnom styku a on mi naordinoval Triprim jednu tabletu po pohlavnom styku a este aj Urovaxom na tri mesiace ale ten som nebrala lebo po jeho pouziti mi bolo vzdy zle. Teda som uz pomaly pol roka na tabletkach. Necitim sa zdrava pretoze stale citim ze tie zapaly sa tabletkami len tlmia. Doktor mi povedal ze taketo problemi sa vecsinou vyriesia po prvom dietati ale kedze som studentka tak tak skoro ziadne neplanujem zaujimalo by ma ci sa to neda vyliecit nadobro? a este som sa docitala ze zapaly mocovich ciest sposobuju zlihanie obliciek, cisty, neplodnost toto mi nahnalo najviac strach preto by som to radsej vyliecila a nie len tlmila tabletami.(zly zdravotny stav si sama nesposobujem nefajcim, nepijem tvrdy alkohol, stravujem sa celkom zdravo ovocie zelenina a podobne, nepijem sladene napoje ako kola a podobne preferujem cistu vodu a bilinkove caje, obliekam sa teplo, prileyitostne sportujem, netrpmin nadvahou) Za odpoved vopred dakujem

ghalia77

skusala si wobenzym? mne pomohol uplne 100%, len ho treba uzivatž presne podla navodu, inak sa ucinky stracaju...

dada55

Ahoj, podla toho čo čítam sa jednoynačne prikláňam k názoru, že vyskúšaj wobenzym. je to super vec, my v rodine máme naozaj dobrú skúsenosť. pozri si to na webe. ten liek existuje už 45 rokov, ak by nefungoval, určite by sa dodnes nepredával.

saska2404

Neskusali ste kapucinku alebo petrzlenovy olej? Najlepsi je 100% prirodny, odporucam ho, je velmi ucinny, nakupujem ho na stranke nutrimas.sk, je tam celkom pestra ponuka aj dobre poradenstvo v oblasti zdravia.

RNG

Na urogrenitalny trakt su uzitocne L-manose, 2 gramuy kazde tri hodiny, tento cukor odhakne mnohe mikrovy a splachnu sa mozom. Dobry je aj berberine, co je antimikrobialna latka nachadzajuca sa v malom mnozstve aj v brusniciach, ale silny vytazok 2 x 1 gram berberinu odstrani mnohe urinarne aj crevne nakazy.
Na mnohe hakazy su dobre napr pit roztok citricidalu(najma bakterie), a brat oreganovy olej(candidozy a plesnove nakazy)
Mnohe mikroby sa zdruzuju dohromady a spolocne brania maskvacimi latkami, tj aby antimikrobialne mohli zabrat(tj nase vlastne obranne latky, obranne latky co nam vytvoria probiotika, antimikrobialne doplnky aj rozne farmaceuticke lieky), treba teie nakazy odmaskovat, inac sa do nich nemoze nic ucinne dostat a lekari ich nazvu "chronicke"
Odmaskovace su napr NAC(2 x 600 az 1200 mg) serrapeptase( 3 x 120 000 IU a ciastocne aj ine silne enzymy.

Wobenzym je velmi stary slaby a drahy, na naozajstny ucinok . Obsahuje len 200 mg pankreatinu , preto treba brat na naozajstny ucinok cistenie tela az 2 x 15 tabletiek. Dnes mas napr na trhu entericky pokryte pancreatiny, ovela lacnejsie, kde je napr vo vyrobku firmy Solgar (pancreatin, enteric coated tablets) v kazdej tablete ekvivalent 3000 mg pancreatinu, tj 15 krat tolko, ako vo Wobenzyme a to za zlomok ceny.

redka

skus vytazok z kapucinky... kazde 4 hodky 20 kvapiek... je to prirodne antibiotikum ktore je urcene prave na dychacie cesty a urogenitalny trakt... alebo aj kapsule existuju,,

palacinka65

ahoj, boze ty si si toho uz preskakala... a viem co to je, ja som mala chronicky zapal mechura tiez a este ako bonus chronicky zapal dychacich ciest - jedno lepsie ako druhe. Mama je lekarnicka uz boal zufalejsia ako ja z tych liekov co som pojedla a jedina vec mi fakt pomohla - vola sa to wodenzym a ja budem tento liek asi do smrti velebit vazne - brala som to 30 dni je to na prirodnom enzymatickom zaklade a poviem ti odvtedy som v totalnej pohode. Vzgoogli si co je to systémova enzymoterapia - nebudem vypisovat bolo bz to nadlho :)

matway

To sú síce dobré rady, ale sú k ničomu, ak neprídete na príčinu! Sama tvrdíš, že máš problém s prínosnými dutinami! Myslíš, že baktérie, či vírus, alebo nebodaj parazit sa neusadí aj inde? To by ste sa všetke divili, usadia sa tam, kde to najmenej čakáte! Všetko sa dá riešiť, len treba vedieť kde udrieť a čím, a aj v neposlednej rade veriť tomu, čo to zlikviduje, myslím, problém! Tento problém som riešil už veľakrát, a výsledok bol taký, že padali sánky....urobte si názor...

48

robili tu už niekomu cytolgiu močoveho mechura,zavedenie kamery do mechura?boli to velmi?mam tiež problemy s močovymi cestami a zatial mam všetko negativne ,tak mi maju urobit este toto vyšetrenie,mam z toho mierne obavy...