Čo mam spravit?

Príspevok v téme: Čo mam spravit?
LadyOpium

mam pocit, ze kazdy by bol najradsej keby som tu uz nebola...rodina chce ist na dovolenku ale ja tam nemam za co ist...ani biznis mi uz nejde ako by som si zelala, nemozem si dovolit nic...vzdy ked sa s mamou o tej dovolenke rozpravame, a ked poviem, ze tam nejdem, tak mi vezme 5 euro alebo krabicu cigariet akoby ma vydierala ze ,,pojdes a hotovo!! " ja uz neviem ako mam sa s nou rozpravat lebo vzdy ked sa jej pokusim nieco povedat vzdy si najde dovod aby sme sa pohadali... stale mi nadava a vrieska po mne...a tyka sa to uz vsetkeho...nic sa jej nepaci takisto zmanipulovala celu moju rodinu proti mne alebo oni ju? ja uz neviem...neviem naco vlastne zijem...vsetci priatelia mi radia ze mam sa drzat rodiny ale oni sa vzdaluju odo mna!!!! slubila som si ze sa uz nebudem rezat ale zase mam chut na to...mam srdce ako v zeleznej obruci mozno keby som si daco urobila co len malinky rez by sa mi ulavilo ale bojim sa ze zase skoncim na chirine boha co mam robit???? som zufala:(((

zyva

zase? Lady raz sa chces zabit, potom pises ze uz mas preco zit, si stastna, potom zase sa chces zabit, a zase si vesela a dokola to iste.
nechod s nikym cudzim do podnajmu. Dnes su ludia svine niektore a najhorsie ak sa s niekym das v takom zufalom stave dokopy. Este by ta ta osoba osmekla o prachy a zostala by si platit sama. Pozicku ti nedaju ak nemas dostatocny stabilny prijem. Na nebankovky a pozickarne zabudni, len by si prerobila a hnali by exekutora na teba.
neviem co ti poradit. Ste fakt podarena rodina ale nieste jedini kde to je dusno. U nas to je podobne, u nas salie segra ta ma tiez puntickarsky syndrom a stale vrieska ked je trosku bordel a vrieska aj po muzovi a po synovi. Inak sme v pohode :) V kazdej rodine sa najde aspon jeden cvoknuty clovek. Len o tom nevies kedze sa tym malokto chvali. Ale ver tomu ze v kazdej je jeden blazon urcite co to nema celkom v hlave v poriadku. Ci uz je to fobia, mania, uchylka, depka, psychoza, paranoja, posadnutost niecim, obsesia a mohla by som menovat do noci.
sama si sa minule stazovala ze mas nakupnu horucku a nevies narabat s financiami. Takze tvoja matka asi vie preco ma nad tebou taky dohlad aj napriek tomu ze si dospela. Ono ty nebudes az take neviniatko. A tie cigy by si si mohla tiez odpustit, mesacne kolko nane minies? Ha? Niekde tam v strede medzi tebou a matkou je pravda co visi vo vdzuchu. Len si to nepriznas.

michalmmm

Ak nevychadzas s rodicmi, tak od nich ujdi a prerus s nimmi kontakt aspon docasne, mozno ta budu mat radsej, ak sa nebudete vidat denno-denne, co ja viem? Nebola by si ani prva, ani posledna, co usla od rodicov niekam do podnajmu. A pomohlo by to tvojmu psychickemu stavu.

zivanko

to nie je vtip - to je zivot
len treba mysliet viac pozitivne a nebat sa ... zivot ma vtedy zmysel, ked sa zije pre niekoho, kto to oceni

zivanko

Zabudni, ze vsetko je drahe. Nevsimaj si to. Najdi si chlapa, ktory je sam a budes mu robit pani domacu ... a on to urcite oceni ...

Lulu2011

pozicku jej asi tazko daju, ked je na ID

ale spojit sa s niekym do podnajmu to by slo...hlavne chod prec, ked ti to prostredie nevyhovuje, riesenie sa najde

zivanko

Zober sa a chod do mesta. Zober si pozicku a kup si byt, hoc ho budes cely zivot splacat, je to lepsie ako si podrezat zily. A snad sa i niekto najde, kto Ti s nim pomoze ... alebo i Ty prides na nieco, co Ta bude vynosne zivit ... lepsie ako si podrezat zily ...

LadyOpium

to teda je lacna dedina komunisticke byty tu su...zaoadakov...to je ten problem...keby som boal z vescieho mesta a prestahovat sa na dedinu by nebol problem ale takto...nemam kam ist ja uz fakt neviem co mam robit nemam ani fuka a vsetci z rodiny idu proti mne...asik sa dam fakt zavriet zas do blazinca tam mam aspon postel teplu stravu to mi staci...viac mi netreba...lepsie tam ako v tomto blazinci lebo toto JE blazinec u nas doma...