Čo mam spravit?

Príspevok v téme: Čo mam spravit?
LadyOpium

mam pocit, ze kazdy by bol najradsej keby som tu uz nebola...rodina chce ist na dovolenku ale ja tam nemam za co ist...ani biznis mi uz nejde ako by som si zelala, nemozem si dovolit nic...vzdy ked sa s mamou o tej dovolenke rozpravame, a ked poviem, ze tam nejdem, tak mi vezme 5 euro alebo krabicu cigariet akoby ma vydierala ze ,,pojdes a hotovo!! " ja uz neviem ako mam sa s nou rozpravat lebo vzdy ked sa jej pokusim nieco povedat vzdy si najde dovod aby sme sa pohadali... stale mi nadava a vrieska po mne...a tyka sa to uz vsetkeho...nic sa jej nepaci takisto zmanipulovala celu moju rodinu proti mne alebo oni ju? ja uz neviem...neviem naco vlastne zijem...vsetci priatelia mi radia ze mam sa drzat rodiny ale oni sa vzdaluju odo mna!!!! slubila som si ze sa uz nebudem rezat ale zase mam chut na to...mam srdce ako v zeleznej obruci mozno keby som si daco urobila co len malinky rez by sa mi ulavilo ale bojim sa ze zase skoncim na chirine boha co mam robit???? som zufala:(((

Lulu2011

a s puntickarskou mamou mam tiez skusenost, tiez so svojou nevychadzam, neskutocne am otravovalo to vecne upratovanie, cez vikend som si nemohla pospat, lebo kazde rano skory budicek na upratanie...na obesenie to bolo

Lulu2011

si mlada slobodna bez zavazkov, daj si inzerat, ze hladas nejaku veselu babu do podnajmu, mam kolegyne, co byvaju spolu v dvojizbakoch a nestoji ich to viac ako 150 e na osobu, pouvazuj nad tym, jasne, ze v dnesnej dobe sa neda setrit na byt, to by tu museli byt ine prijmy...aj ked co si pisala o byte za 15000 eur, nestihala som oci otvarat, kde sa tak lacno zije, to musi byt nejaka dedina, tu su jednoizbaky od 50 000 e

LadyOpium

ja by som aj isla lenze niesu peniaze a kym si nasetrim na valstne byvanie budem mat 40...a ihned sa to riesit neda...odkedy som doma su stale u nas len jadky a krik za totalne blbosti ja to uz nezvladam nic sa mojej mame na mne nepaci...keby som umrela bola by len rada

emalea

pri čítaní Tvojho príspevku o 14:34 hod. som rozmýšlala, že čo furt mlže na Teba hučať...aj ma napadlo, že asi za neporiadok a vlastne v príspevku o 14:44 si to vysvetlila!! no my mamy sme už také, aj ja hučím na svoje decká za neporiadok, ale akosi sú už imúnne...Tvojej mame by som želala prísť k nám do domácnosti na exurziu....to by videla ten "bordel"!!! ale vážne...už v inej téme Ti niekto radil, aby si sa odsťahovala, asi by si mala hooodne pokojnejší život, ja viem byty sú hrozne drahé, ale aj tak... skús niečo vymyslieť...a na tú dovolenku nechoď keď nechceš...Bože...veď si už dospelá!!!

LadyOpium

a to iste aj sestra furt vrieska po toej svojej dcere jediny z nasej rodiny kto je normalny je asik fakt len jej manzel...cudujem sa ako to vydrzi vsetko...babka umiera, stryko alkoholik, mama a sestra nervacky, ja psychopatka, segra tvrdohlava a arogantna...fakt uzasna rodinka...keby ja z nej ubudnem nic by sa nestalo len by mu odlahlo...a takisto aj matke a segram

LadyOpium

ja si ju zaplatim zo svojho lenze mama mi dlhuje najom polovicu ked som nebola mesiac doma povedali sme si ze si to zaplati ona ale nakoniec mi vybavila nech dojdem domov o den skor teda 31.5. a povedala ze kedze som bola doma jeden den tak mi nic nevrati a tie peniaze mi praveze chybaju ...ale tu nejde len o dovolenku tu ide aj o ine veci...ona nevie nic ine ta moja mater ako nadavat a vrieskat po mne vzdy mi vravi ze ju vsetci nasierame ale ona je podla mna velka nervacka vsetko aj ta najmensia malickost ju rozculi je velka puntickarka stale upratuje len napriklad mam v izbe deku a ked mi je zima sa nou zakryjem a ona do mna furt huci ze nech ju ulozim na miesto a ked ju ulozim a znova si ju vytiahnem ze sa idem zakryt tkak mi povie ze zase robim bordel a pritom je to len deka!! alebo mala som rozlozene cenovky na stoliku a daky tovar a ona ze daj si to do krabice a ked som si ho dala do krabice a krabicu odlozila na policku tak jej zase ta krabica vadila kks

Lulu2011

ty si mas tu dovolenku zaplatit? lebo ak ti ju mama plati a ty riesis len vreckove...nie je o com...ale ked tam nechces ist, tak nechod, skor sa ta mozno boji nechat doma samu, aby si zasa neurobila nejaku blbost