Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký cholesterol

Príspevok v téme: Vysoký cholesterol
dory111

Doktorka mi z krvných testov zistila ze mam vysoký cholesterol. Sama neviem čo si mám o tom myslieť. Mala som 5,8 ale dostrašila ma ako keby som mala deň pred infarktom. Som mladá takže infarkt sa mať nechystám.

Odporučila mi za lyžičku olivového oleja. O tomto olivovom oleji som čítala aj na internete ale zaujímalo by ma či je to ozaj tak a či máte niekto problém s vysokým cholesterolom a ako proti nemu...

RNG

Az 80% cholesterolu v krvi je vyrobene v peceni z prebytocnych cukrov, najma fruktozy.
Vyroba cholesterolov a triglyceridov v peceni sa da znizit branim policosanolu(2 x 20 mg) alebo Red yeast rice( 2 x 1 gram). Oba su doplnky, tj neskodne pre telo a ich ucinnost je poprovnatelna na hladiny cholesterolov, ako chemicke patentovane lieky na cholesterol.
Usadeniny na stenach ciev sa mozu usadzat , len ked su steny zdrsnene homocysteinom. Preto prvorada uloha proti usadeninam je znizovat hladinu homocysteinu podporenim jeho metylacie, co sa da robit vitaminmi B-6, B-9 a B-12.
A z rozborov usadenim na cievach nasli, ze az 80% su to oxidovane a polymerizovane znicene rastlinne tuky, len 15% prispieva LDL cholesterol, tak isto oxidovany a 5% su mineralove usadeniny.
V takom svetle je samotny cholesterol prispievajuci k zapchavani ciev len malicko, co samozrejme lekari alebo nevedia, alebo ti nepovedia, lebo chcu predavat lieky proti cholesterolu a udrzat si hodne zakaznikov/pacientov.
Inac cievy sa daju cistit napr lecitinom, branim hodne antioxidantov, aj mikrovlakniny na to vplyvaju a samozrejme doplnok vitaminov B-6 B-9 a najma B-12 znizenim hladiny homocysteinu udrzia vystelky ciev smyklave, nie zdrsnene, a na smyklavych stenach sa maloco permanentne udrzi.
Mineralove usadeniny=kalcifikaty co je nasledok najma zapalov v tele, sa daju odstranit chelaciou alebo branim extra vitaminov D-3 a K-2, ktore odburaju mineraly z makkych tkaniv a ulozia ich tam, kde patria, tj do kosti.

redka

mam 32 a stravujem sa pomerne zdravo... pozeram co kupujem, zlozenie a pod... a mam cholesterol 6,18... ale nie je sa coho bat :) odporucam tento clanok aj celu stranku prestudovat... zaujimave informacie vyzivujicitradice.cz

ja ten cholesterol u mna pripisujem hlavne stresu a potom este aj tomu ze sa malo hybem... sedava praca i konicky... este odporucam caj z veroniky lekarskej...