Vysoký cholesterol

Príspevok v téme: Vysoký cholesterol
dory111

Doktorka mi z krvných testov zistila ze mam vysoký cholesterol. Sama neviem čo si mám o tom myslieť. Mala som 5,8 ale dostrašila ma ako keby som mala deň pred infarktom. Som mladá takže infarkt sa mať nechystám.

Odporučila mi za lyžičku olivového oleja. O tomto olivovom oleji som čítala aj na internete ale zaujímalo by ma či je to ozaj tak a či máte niekto problém s vysokým cholesterolom a ako proti nemu...

anngelllgee

Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Lipid Control jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to - nplink.net Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.

alexina

tak to si potom treba precitat aj co sa pise pri tych tabletkach. stale je tam odporucanie na zdravu stravu a aktivny zivotny styl, viacej pohybu.

zadorka

..samozrejme, ze je. treba prestat jest nezdrave, vyprazane jedla.. niekto si mysli, ze to moze jest stale, nadopuje sa tabletkami, ktore ho maju akoze spasit a moze v tom jedeni pokracovat dalej.

Helyta

Mala som s tým už dlhšie problémy a hodnoty sa nechceli pohnúť správnym smerom. U mňa dosť spravil aj lepší spánok a menej stresu. Doktor mi navyše odporučil vyskúšať červenú fermentovanú ryžu, tak som siahla po doplnku Cholesterum, ktorý už beriem dlhšie, a musím povedať, že pri ďalšej kontrole boli hodnoty konečne citeľne lepšie.

erikuska

to podla mna nie je taky vysoky, aby si musela hned zacat nieco uzivat. pozriet sa na to, ako vies zlepsit stravu, viacej pravidelneho pohybu a je to.

bejdy

Mám zvýšený cholesterol a už som skúšala viacero vecí... upravila som stravu, viac sa hýbem, pijem bylinkové čaje a skúšala som aj niektoré doplnky. Trochu to pomohlo, ale hodnoty stále nie sú ideálne. Čo by ešte mohlo pomôcť znížiť cholesterol prirodzene?

RNG

Antioxidanty tak isto neznizuju vyrobu cholesterolu, ale znizuju oxidaciu a polymerizaciu znicenych rastlinnych olejov aj LDL cholesterolu, tj podstatne znizuju usadzovanie nanosov na cievnych stenach.