Dobry deň, chcela by som sa opytať na vaš názor ohľadom firmy ProSigt, mate niekto nejaku osobnu skusenosť s touto firmou? čo je to vlastne zač, čítala som že je to pyramídova hra v ktorej len nahovoria mladím že môžu vďaka nej zarábať kopec peňazí, ak teda do nej zatiahnú \"oblbnú\" dosť ľudí.. čo si o tom myslíte ?
Čo je to ProSight?
stretla som sa s firmou prosight... konkretne dvaja mladí chlapci ma presviedčali aby som zrušila životnú sporiacu poistku, pretože vraj sú na nej vysoké poplatky a nič nenašetrím. Keďže som si bola overiť informacie aj na pobočke svojej poisťovne, tak som zistila že firma prosight pravdu nemala ani z ďaleka a len sa snažia silou mocou aj na úkor škody ľuďom rušiť ich zmluvy a uzatvárať nové ktoré sú vraj výhodnejšie... Tento hmyz verím že sa nebude ďalej množiť a vrelo odporúčam aby ste sa nedali zlákať na ich hru a ale informácie dôkladne preverovali.
Na jednej strane aj chápem tých chlapcov že sami nevedia čo robia pretože mladý človek je ľahko manipulovateľný a keď uverí nesprávnym ľuďom tak sam sa stane časom pre svoje okolie nenávidený pre to čo robí.
Stop neserióznym poisťovakom!!!
To, že majitelia firmy pochádzajú z firmy OVB, teda sú ich pôvodnými zamestnancami je každému známe, no to, že rozdelenie produktov,(t.j. poistenie ACIVE LIFE + sporenie PROGRESS - obidva od AXA) si myslím, že iný sprostredkovateľ nemá, ale žeby to malo tak aj OVB a pôvodný zamestnanci od nich opakujú???
Firma na báze 2 produktoch, praktiky sú prevzaté s OVB a vylepšené na klamanie ľudí.
Ani nikdy na to nepomyslíte, aby ste tam vôbec šli, sú tam dosť nevedomí ľudia, pretože najprv Vám tam nasľubujú, že budete zarábať aj 600€/denne a že výplata aj každé dva týždne a v skutočnosti sa Vám nepodarí nič zarobiť, lebo nikto nebude mať záujem vo Vašom okolí sa s Vami stretnúť, pričom aby ste mu svoju poistku odpredali.
A potom po školeniach na ktoré vhodíte € ich budete pýtať, aby Vám vyplatili tie výdavky, tak zrazu sa začnú tváriť, že oni s tým nič nemajú, hoc za to boli zodpovedný, ak niečo aj zarobíte, tak na províziu(Vašu výplatu) si pekne krásne môžete počkať minimálne pol roka!!
Takže dobre si rozmyslíte, že čo spravíte ako najprv, pretože sa Vám to pekne krásne vymstí - sú to čistý podvodníci, iba na Vás zarobia - je to čistý pyramídový systém!!!
Ak Vám nečakane ponúknu prácu z tejto firmy ani tam nechoďte, chcú Vás len orýpať!!!
Sa ani nečudujem, že sa divia, že každý kto si tam zavolá niekoho pod seba, aby na neho robil, tak zhruba po 2 až 3 mesiacoch odtiaľ odchádza, pretože nastrká minimálne 100€ čo sa týka seminára, prednášok a výdavkov a za 3 mesiace nepredá pomaly ani 1 zmluvu kvôli silnej konkurencii, preto odtiaľ odchádza a tak tam zaradom len klamú každý týždeň 50 nových ľudí, jednoducho čistá pyramída, ktorá pekne krásne funguje už skoro 4 roky.
Volaju tam hlavne mladych aby na nich robili lebo aj mna tam vola spoluziak ktory ani pomaly nevedel o com to je len volal kade tade fakt trapko a este ako sa hral na nejakeho financneho poradcu a chcel ma naucit ako oblbovat ludi
Mne sa to vidí čisto ako myslená pyramída v podstate, lebo najprv tam nahádžete peniaze na ten ich seminár 50€ + školenia a potom sa Vám viac menej nepodarí predať žiaden produkt, takže ako keby ste o svoje investované peniaze prišli, takto funguje ten ich podvod po košických hoteloch plnej mladých ľudí a smotánky, teda koniec koncov pyramída ako ináč!
Majo 24, buď príde za tebou sprostredkovateľ od ProSight, ak si ťa nájde pomocou tvojho tel. čísla, ktoré bude mať od nejakého známeho, alebo môžeš ty sám zavolať a dohodnúť si stretnutie na najbližšiu pobočku vzdialenú od teba, kde si dáš spísať to sporenie a živ. poistenie. Ale okrem toho sa môžeš ísť k nim aj učiť prostredníctvom ich školení o produktoch ako fungujú, aké poplatky obsahujú, aby si mal prehľad o tom, ako to s finančnými produktmi vyzerá, resp. sám si pred kúpou nejaké môžeš tie poplatky a obeh peňazí v nich najprv prerátať, čo sa týka rôznych úverov, sporení a poistení, v podstate asi taký je význam ich školení, alebo ešte ak chceš, tak absolvuj aj obchodnú akadémiu, choď na 3. a sprav si oprávnenie v NBS na sprostredkovanie týchto vecí, a môžeš tieto produkty predávať aj ty sám. Takže to je asi celé
Rozoberá sa tu hlavne ako je to s tým zapojením sa do procesu ProSight pyramídy alebo „nepyramídý“ a získavanie nových klientov. Ja by som sa chcel opýtať, či len jednoducho využitie tej ich služby (príde za mnou niekto, že či by som to chcel uskutočniť a ja podpíšem s nimi zmluvu a tým to u mňa končí) je výhodné či už ide o poistenie alebo sporenie a či to vôbec môže mať význam že si zruším terajšiu poistku a urobím si ju prostredníctvom ProSight rovnako ako sporenie.
Aká že drzosť, je to neschopnosť a nespoľahlivosť pracovať s nimi, tak trochu mi to príde ako okrádanie o prijmi, v živote by som v žiadnom MLM vôbec nepracovala!!!