Dobry deň, chcela by som sa opytať na vaš názor ohľadom firmy ProSigt, mate niekto nejaku osobnu skusenosť s touto firmou? čo je to vlastne zač, čítala som že je to pyramídova hra v ktorej len nahovoria mladím že môžu vďaka nej zarábať kopec peňazí, ak teda do nej zatiahnú \"oblbnú\" dosť ľudí.. čo si o tom myslíte ?
Čo je to ProSight?
Ja z toho tiez mam zmiesane pocity, taky prepracovany , vysperkovany a sofistikovany system do ktoreho ta namocia a ked si hradis VSETKY nakladya vydavky do toho investovane a prosperujes na zaklade ze spravis medziprovizie.. mi to nevonia uplne ako korektna hra
Ja z toho tiez mam zmiesane pocity, taky prepracovany , vysperkovany a sofistikovany system do ktoreho ta namocia a ked si hradis VSETKY nakladya vydavky do toho investovane a prosperujes na zaklade ze spravis medziprovizie.. mi to nevonia uplne ako korektna hra
peterrr: áno, oficiálne podľa súčasnej legislatívy nie, ale podľa skutočného princípu, nápadov, na čo zákon ani len nesiaha áno, teda na princíp, podľa ktorého tam ľudia v skutočnosti aj zarábajú, t. j. dať zálohu 50,- € ako doteraz, za tú zálohu Ti tí tam hore nakecajú poučku o samo úspešnosti, a ako sa vďaka tejto firme staneš úspešní práve Tí, no nijak, pretože ani len nedostaneš body navyše, len kvôli tomu, že si ich dotiahol na seminár, aby si sa vďaka týmto bodom dostal na vyššiu pozíciu a dostal vyššiu províziu za daný bod v produkte. Teda zmluvy odpredáš, pretože, to že tí do zmluvy dávaš nemáš nič, len províziu dostane ten, kto Ti ten produkt predal, ale keď dať tvoje peniaze napr. do jedla, tak niečo aj z toho máš, napr. energiu pre ďalší rozvoj, takže v konečnom dôsledku sa iba skladáme na tých najvyšších a ako ? No, tým, že za 50,- € Ti nakecajú príbehy o úspešných ako Bill Gates a pod., lenže tí sa tým úspešným nijako nestaneš a dokonca ani predávaním daných zmlúv, čiže čo z toho vyplýva, že tí dáš 50,- € za to, z čoho absolútne nič nemáš, teda len tým hore a čo to potom je, keď nie pyramída, teda oni z teba mali a ty z nich vôbec ani len nič . . .
Takže ja sa Ti len smejem, ako si ma chcel oblafnúť tým, že napr. už dnes nebohý Fruni tie licencie od NBS nemal, tak preto pyramídou bol a ty ich máš, tak len preto pyramídou nie si, a pritom na porovnanie od BMG INVEST si to isté ako Fruni, pretože kým on nasľuboval, že ak dajú vklady, tak budú mať aj 5-násobné zhodnotenie daného vkladu, tak TY nasľubuješ, že ak dáš napr. Mačákovcom z Košíc 50,- €, tak budeš mať tiež také BMW 740d ako ten Mačák a pritom nebudeš, lebo tých 50,- € Ti už späť nevrátia a zmluvy od teba už vôbec nik v dnešnej dobe nekúpi . .
Tak potom mi vysvetli, že v porovnaní s takým Majským, ako sa už len tvoj princíp odlišuje, keď oni mu dali, a nemali z toho absolútne nič a do ProSightu tiež tisícky mladých dalo a nakoniec tiež z toho nemali absolútne nič, a dokonca ani 50,- € naspäť, tak potom kde je rozdiel, čo ? ? ?
Získali tým pádom niečo alebo len o niečo prišli ? ? ?
Nechaj to tak.. Ozvali sa mi a nasli ma na fb že vyzeram ako clovek ktorý to dotiahne daleko.. Dal som si s jedným stretko a vysvetlil mi o co ide. Samozrejme hned ta zacne tlacit na kurz a zaloha je 20€. a ked zacnes robiť tu pracu tak len na vlastne náklady..ci uz je to telefonovanie cestovanie platenie kav a podobne.. Nechal som to tak a povedal som si nestoji mi to za to :)
Preto v tomto smere iba dúfam, že som Ti aspoň ako tak pomohol odhaliť odpoveď a fakty na tvoju otázku, prečo tam toľko mladých sopliakov zarába nadpriemerne, proste prečo sú boháčmi.
Priateľu, priateľu, z tohto iba jedno doživotne pamätaj: Poctivou prácou nikto nikdy nikdy nezbohatol, vždy ďakuj iba podvodom ! !
P. S. Čudujem sa iba jedno, prečo sa o týchto ľuďoch nikde v médiách vôbec nikdy nepíše a ešte ani žiadna televízia o nich nikdy nič nehovorila, nenatáčala v Smotánke, noviny nič nepísali, ale verejnosť o tom iba špekuluje na diskusných fórach ? ?
Predsa logicky, chcú byť ešte bohatší, aby neplatili novinám, médiám za odvedenú prácu, nebudú na seba pútať pozornosť, aby sa zbytočne svojou pýchou nevyzradili, ako sa k miliardám dostali.
Novodobý život mafiánskeho podsvetia a organizovaného zločinu, na ktorý štátne orgány nemajú v trestno-činnom konaní vôbec dosah.