mam pocit,ze uz dalej nevladzem. pisala som sem uz a pytala sa na dake radi.ale uz som uplne na dne.
uz to budu dva roky co ma trapi nadmerne ochlpenie ..skoro vsade. psychicky som to vobec nezvladam. nic ma nebavi vobec nic ma nevie rozptilit nedkoazem chodit medzi ludi.
keby sa to dalo aspon normalne odstranovat ale zarasta to do koze celkovo ma uz aj zlu pokozku holit neprichadza do uvahu hned mam vsade rany a vyhadzem sa.
tento problem som pred 2 rokmi nepoznala zila som uplne normalny zivot. v podstate som bola stastna ale ja sa uz ani nedkoazem usmiat, ked sa niekto smeje a tesi mna to rozculuje a dostavam sa do paniky.
beriem neurol obcas uz ani nevnimam kolko toho pojem mam strasne zachvaty hnevu a placu.. som mlada zena (22) ani kila mi nejdu dole mam nadvahu na pohlad to nieje hrozne ale ja sa citim uplne strasne .
predtym som bola normalna vesela baba pacila som sa sama sebe, a to je naozaj podstatne pacit sa sama sebe no teraz sa sama sebe jedine hnusim:( uz neviem ako dalej... nemam ziadnu podporu na vsetko som vzdy sama .ja viem kto to precita povie si ( booze ludia maju horsie problemi) som si toho vedoma. ale mna uz uplne prestal bavit zivot nevidim dôvod rano sa zobudzat... prepace explodovala by som keby som si niekde nevyliala pocity.