Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ochlpenie....

Príspevok v téme: Ochlpenie....
alexova

mam pocit,ze uz dalej nevladzem. pisala som sem uz a pytala sa na dake radi.ale uz som uplne na dne.
uz to budu dva roky co ma trapi nadmerne ochlpenie ..skoro vsade. psychicky som to vobec nezvladam. nic ma nebavi vobec nic ma nevie rozptilit nedkoazem chodit medzi ludi.
keby sa to dalo aspon normalne odstranovat ale zarasta to do koze celkovo ma uz aj zlu pokozku holit neprichadza do uvahu hned mam vsade rany a vyhadzem sa.

tento problem som pred 2 rokmi nepoznala zila som uplne normalny zivot. v podstate som bola stastna ale ja sa uz ani nedkoazem usmiat, ked sa niekto smeje a tesi mna to rozculuje a dostavam sa do paniky.

beriem neurol obcas uz ani nevnimam kolko toho pojem mam strasne zachvaty hnevu a placu.. som mlada zena (22) ani kila mi nejdu dole mam nadvahu na pohlad to nieje hrozne ale ja sa citim uplne strasne .
predtym som bola normalna vesela baba pacila som sa sama sebe, a to je naozaj podstatne pacit sa sama sebe no teraz sa sama sebe jedine hnusim:( uz neviem ako dalej... nemam ziadnu podporu na vsetko som vzdy sama .ja viem kto to precita povie si ( booze ludia maju horsie problemi) som si toho vedoma. ale mna uz uplne prestal bavit zivot nevidim dôvod rano sa zobudzat... prepace explodovala by som keby som si niekde nevyliala pocity.

Lulu2011

co chodia v telke premeny obeznych ludi, bola tam jedna chlpata, jej zistili syndrom polycystickych ovarii a mala to z toho, zaujimave bolo, ze ako drzala dietu sa jej to ochlpenie zmiernilo

MultiLevel

Alexova, ale aj ine baby...nehovorte mi, ze tento problem prisiel zo dna na den. VZDY za tym nieco je, tak skuste porozmyslat, co sposobilo vas problem. Najma Alexova, pises, ze to trva dva roky, pred tym bolo vse v pohode. Pises aj o nadvahe. Mala by si prejst komplet zmenou vo svojom zivote. Ale totalnou od zakladou. V prvom rade pridi na to, co bolo spustacom nadmerneho ochplenia. Ak doktor vyluci, ze mas nieco s hormonami, popripade so stitnou zlazou, tak zrejme nastal problem niekde inde. To, ze do toho mas este aj nadvahu, je jasny signal, ze si porobila so svojim telom nieco, na co telo reaguje takto...ochlpenim a nadvahou. Musis prejst zmenou stravovania. Najlepsie urobis, ak sa das na raw, cize zivu stravu. Pokial by to bolo pre teba moc "drasticke", skus prosto zdravo zit. Menej cukrov, tukov, odpusti si na veeeeeeeelmi dlhu dobu sladkosti vsetkeho druhu, tak isto slane veci ako cipsy, ale aj sladene vody....vsetko je to otrasny sajrajst, ktorym si krmila svoje telo (ak som na omyle, ospravedlnujem sa) a teraz ti telo takto "dpoveda". Nejedz bielu muku, kup si radsej celozrnnu. Nekupuj ziadne pecivo, to co sa predava v obchodoch sa zvycajne robi z jednej bielej muky a pridava sa farbivo do tmaveho peciva. Ak chlieb a rozky, tak doma urobene. Opat ale z hoc akej muky len nie bielej. Na cas nejedz maso...Dlhodobo uzivaj vitamin C, E, cesnak, prosto vitaminy (studuj na nete), vela ovocia, zeleniny, pi len cistu vodu, neslad ani kavu, ani caj...
A prejst musis aj duchovnou zmenou, aby si sa dostala aj vnutorne doporiadku. Ani sa necudujem tvojmu telu, ze je take rozhadzane, ved nemas o sebe ziadnu pozitivnu mienku. Vsetok ten negativizmus, ktory si si ty sama vytvorila ti absolutne neprospieva. A tak, ako vies o sebe negativne premyslat, vies aj pozitivne...Inak sa tvoj problem nikdy nevyriesi...

Anezka

ak je to naozaj tvoj najväčší problém, tak v tom prípade si našpor nejaké peniažky a skús ten laser, je to síce väčšia čiastka, ale ak ťa to má spraviť štastnou a zahodiť tvoje trápenie tak je to nič v porovnaní s tým, že potom sa už nebudeš musieť trápiť. A ak peniažky ešte dlhšiu dobu budú problém, skús si zatiaľ v drogérii DM kúpiť kokosový olej 100 ml za 2,99 presne dnes som si ho tam bola kúpiť na odporúčanie a po prečítaní asi milion stránok o jeho všestrannom využití a skúsila som si s ním oholiť nohy a mám ich také hladké ako som už veeeeľmi dávno nemala a dokonca krásne vyživí pokožku, uvidím zajtra aký bude mať účinok ale už teraz som oveľa spokojnejšia ako po bežnom holení. A plus sa dá využiť na čokolvek si len spomenieš, na vyrážky, na telo, na bielenie zubov, na holenie, po holení, na vlasy, na tvár, na pery, dokonca aj pri varení a pečení. Za vyskúšanie nič nedáš :) no max. 3 eurá :) a ešte aj krásne vonia :)

Anezka

ahoj alexova, keď som si prečítala tvoj príspevok úplne som sa vžila do tvojej situácie, viem že toto naozaj niesú problémy pre ktoré by sme si mali trápiť hlavy a častokrát nad tým aj mávnem rukov, ale tiež som voľakedy bola so sebou spokojná mala som krásnu postavu nosila som sukne kratase stále a posledné minimálne 4 roky som si kraťase dala akurát tak v robote v stánku kde ma nikto nevidel, celé leto chodievam v dlhom okrem toho že sa mi nepáči moja postava mám aj problémy s holením, ktoré som nikdy nemala, stále som vyhádzaná kdekoľvek a už sa na to nemožem pozerať, jeden deň sa oholím a o deň na to by som teoreticky už mohla zase lebo je to vidno aj cítiť, ale keby oholím tak som zase ešte trikrát horšie vyhádzaná, nekonečný kolotoč :( našťastie mám priateľa, ktorí nad mojimi problémami len krúti hlavou, že aká som hlúpa, že sa týmto vôbec zaťažujem, ale tak či tak ide len o to ako sa cítim ja a bojím sa že to už nikdy nebude to čo predtým:-/ a peniaze na nejaký drahý laser nemám... veľmi s tebou v tejto záležitosti súcitím ale určite tomu neprikladaj taký význam, aby ťa to v živote tlačilo ku dnu. Určite si krásna baba, ktorá má plno skvelých vlastností, tie treba ukázať keď nie telo :) a to sa cení viac...ja mám tiež chvíle kedy depkujem a plačem, a potom si uvedomím, že aká som sprostá, keď takýmito vecami strácam čas a kazím si náladu a dni, niekedy to bez toho proste nejde ale videla som ľudí s takými problémami, myslím tými viditeľnými, že byť na ich mieste by nechcel asi naozaj nikto a aj napriek tomu dokážu byť úplne pozitívny, usmievaví a tešiť sa zo života :)

Paula31

Ahoj, mam taky isty problem. Bola som už všade, od gynekologa po Lubochňu. Vyskušala sim aj laser, ale pomohil len na chvilu.Takže holim si to so strojčekom na vytrhavanie chlpkov. Je to skôr a lepšie ako s pinzetov a žiletkami aj keď to boli a nie som vyhadzana. Nie si sama, čo maš taky problem. Ja to mam dedičnu hormonalnu poruchu a nezostava mi nič ine len s tym žit. Drž sa a nezufaj.