aky je naj protein ?

dobreuz

Hovädzí a sójový proteín sú fakt kvalitné a tí, čo majú problém s anémiou alebo majú málo železa v krvi a chcú doplniť aj minerály okrem proteínov je dobrá voľba konopný proteín (ale zase má len 52% obsah bielkovín). V zásade ale treba vyberať proteíny s obsahom bielkovín 80% a viac.

dobreuz

Nič Americké by som nekupoval, lebo to môže byť GMO. Treba proste vyberať také proteíny, ktoré majú Kompletný aminokyselinový profil a neobsahujú kreatín, pretože z neho sa priberá.

Defcon

To je dobra otazka, ze ktory protein je najlepsi ..... spravna odpoved znie : ten zlty .-)))))
Proteiny beries na aky ucel ? Lebo kazdy ucel ma svoje proteiny. Ja osobne som dlhe roky fical na znacke BioTechUSA. Tym nechcem robit reklamu amerike, su to drzi vypatlanci. Ale proteiny maju ok.

Aaaa585

Ja používam tento protein onlinelekaren.sk je úplne super som s ním spokojná. Samozrejme majú aj iné prichute, skúšala som všetky ale toto je moja naj zatiaľ.

MartinaBA

na stránke www.nasezdravie.sk sa píše:
"V prvom rade je dôležité uvedomiť si, na aký konkrétny účel proteín potrebujete. Je to regenerácia? Chcete zlepšiť rast svalovej hmoty? Dosiahnuť chudnutie? Ovplyvňuje váš výber cena? Záleží vám na kvalite a procese tvorby srvátkového proteínu? Ste muž alebo žena?"

Z toho vyplýva, že univerzálne označenie najlepší proteín neexistuje. Každému bude vyhovovať iný. či už pre chuť, zloženie, alebo cenu

kduchnicka

zatial mám skúsenosti s vitamaxom ale cenovo dobre sú aj od Nu3tion (slovenská firma)
naposledy som jedla milk chokoláde chuť ok len trochu penil pri miešaný inak okej .. všetko bolo ako je recenziách
treningy.eu

u mna spokojnosť .. vyberam zatial 80% srvátkové , 60tky ma nelakajú ..