hlavne ludia so skusenostami idem kupit protak ale aky??? prosim radu a znacku...vdaka
aky je naj protein ?
Ja som tiež po prvej posilke hneď začal užívať proteín... ale aspoň som mal čo-to naštudované, vedel som aké druhy existujú, aké majú výhody a nevýhody, ktoré sa ťažko trávia, ktoré ľahko, ktoré sa dlho uvoľňujú a ktoré krátko... takže ja som už napísal iba:
Potrebujem viaczložkový proteín, aspoň hovädzí, WPC a whey dva kila príchuť čokoláda do 30€
Jefitto podla mna mu/jej krivdis... imho chodi MINIMALNE mesiac
nie najlacnejsi prosim ta ale nech je kvalitny
Podľa otázky tipujem, že je to človek, čo bol včera prvýkrát v posilke, takže asi tak.. .
ja kupujem od scitecu.. ale imho je to +- jedno ak nemas sutazne ambicie....
ja mam oblubeny Plantforce Synergy Protein , je vhodny aj pre alergikov, ja mam alergiu na lepok a je super, maju viac prichuti. objednavam ho tu
pocuvaj, pozri nejake fóra o doplnkoch vyzivy a hotovo, tam najdes aj skusenosti s konkretnymi produktami.. napr. www.fitexpres.sk to je good forum... najlepsie brat od firmy SCITEC NUTRITION any maju kvalitne veci,ale aj drahee.... dobry protein stoji dobre velke peniaze..asi tak
Kedy ten protein chces uzivat, ci pred treningom po treningu, pred spankou alebo na doplnenie denej potreby bielkovin? A este v akej cene sa ma ten protein pohybovat.
pokial chces nieco lacnejsie tak by bolo lepsie kupit nejaku slovensku znacku.