Požiadanie o ruku

miau3

hlavne nepodcen prsteň, nehovorím že to teraz musí byt diamant...ale keď mi spolužiačka ukázala jej snubak..aj by má chuť prešla povedať áno, neviem ci to nebola klasická bizuteria náhodou
jedna rada
kúp ,,nadcasovy,, prsten ktorý bude pekný na každú príležitosť kedže to bude dlho nosiť a prezri si nenapadne jej bizuteriunpriblizne aby si vedel aký štýl sa jej páči pripadne zober nejaký jej prstienok ktorý vieš že jej sedí a v zlatnictve ti ho hneď zmeraju nech snubak padne ako uliaty :)

in blossom

kazdy ma tak, ako si spravi. zijem tu a teraz, preco sa zamyslat co bude o 5, 10 rokov? ze potom sa mozno rozvedu, tak teraz uz ziadna vasen, radost, spontannost? tak to vas mozno len lutovat. a rovno si mozte trenovat prikladanie hliny, ved to tiez raz pride, nie, podal vasej logiky ;)

wonderwok

jasne, to pozname, ze opadnu okuliare, podla mna to nie je dolezite, dolezite je, ci vztah dozreje alebo nie. ten kto nema eq na to aby dozrel, nedozreje a podvedie, ten kto vie co chce, vydrzi naveky s 1 partnerom. vidim vela ludi ako priklad v mojom okoli nie su ziadne rozvody, tak co.

suchy list

Mne sa tiez pred styrmi mesiacmi rozviedol bratranec a znova sa ozenil. Ma 43 rokov, dve deti vo veku 13 a 17. Nevie sa udrzat na uzde. Teraz s kolegynou caka dieta a to ma este jedno nemanzelske dieta mimo prveho a druheho manzelstva. Kadze chodi ta tam dzeci robi :D
Muzi su ku**vnici nic ine. A taky slusny tichy chlapec to bol ze by clovek nepovedal ze bude sa tak k*rvit s inymi okrem svojej vyvolenej.

cechomor

sebo ja netrepem ale taka je realita. Poznam to z okolia. Ludia sa na zaciatku lubili velmi velmi a po rokoch sa rozviedli. Kolki boli az po usi zalubeni, svadba velka, kopa ludi, medove tyzdne kadetade a teraz. Deti vyrastli alebo dospievaju a oni sa rozvadzaju. Je to tak. Po case si takyto ludia u ktorych laska horela ako olympijsky ohen si nevedia prist na meno. A najma ti dnesni 20tnici a 30tnici ale aj velka skupina 40tnikov. Najdu si milenky milencov a uz zahybaju svojej polovicke. Netreba oci zatvarat pred realitou je to tak.

cechomor

o aky ste vsetci romanticky v zasnubach a o par rokov si budete sproste nadavat a rozvadzat sa. Dajte si dolu tie ruzove okuliare. Mne pride dost hlupe od chlapa aby sa takto sladucko spraval. Jednoducho povedat chces ma za muza ci nie a hotovo. A nie tie dristy ze pri kostole, obsypani lupenmi ruzi atd. Akoby ste sa precukrovali

skarabeuska

Tak moj ma poziadal na dovolenke, aj mi bol ten prsten velky, a vobec nebol zasnubny.. jednoducho to podcenil. Je mi to trochu luto.
Ale zas kamarat poziadal frajerku o ruku v balone, druhy urobil niekde v zahrade srdce z kvetov, vtiahol ju dnu a tam si klakol, a dalsi zas ju vzal na nejaky vysoky vrch vramci turistiky,kde mali cely svet na dlani, a tam.

Zalezi to od povahy chlapa.
Ale urcite pre nu nieco vymysli, ja by som bola strasne rada, keby som zazila take romanticke zasnuby. Ved su len raz v zivote. Uz nic take nezazijem..

cczzllmmss

Mna vceea poziadal priatel tiez po 8.rokoch.krasne...v meste.v meste. pred kostolom.romanticke...krasny prsten a kytica cervenych ruzi.

ktk

spravte si niekam vylet kde vzdy chcela ist a poziadaj ju tam :-) ...alebo priprav nieco spolu s kamosmi ale nech nic netusi nech ju nalakaju na nejake pekne miesto alebo na lodke v strede jazierka? :-D to ma len napadli take blaznovstva co by sa pacili mne :-D alebo v noci vonku vsade daj sviecky taky chodnicek az k urcitemu miestu :-)