Idem navstivit jednu kocku a neviem na kolkohodinovu jazdu sa mam pripravit. Nevie tu niekto kolko priblizne mi to bude trvat? VT je Vranov nad Toplou ak by niekto nevedel.
Kolko hodin trva cesta autom z BA do VT?
tak co uz si dorazil? :)
A mna nechces prist navstivit? Ja som z Humenneho :)
2 voyager a tak jo ked nemas skusenosti.. ale imho 5 hodin nieje az tak vela navyse ta cesta neni len dialnica... najhorsie je ist dlho po dialnici kde sa nic nedeje
Ovecka
tak radsej berem nejakeho kamosa a dovod je ze ako som uz pisal nemam skusenosti s tak dlhou jazdou. Doteraz ak som aj niekam dalej siel z BA tak len s otcom alebo bratom, popripade s kamosmi. Nemam este guraz ist sam aj v pripade zeby sa nieco s autom spackalo. A co sa tyka kamosa tak nieje problem ze idem za nou lebo vsak aj tak obaja budeme ubytovani v jednom penzione, v ktorom nam ona zabezpecila ubytko, kedze jej rodicia nas nepoznaju a ani o navsteve nevedia. Bude to taka tajna navsteva :)
hb bh
nie, nevola sa Maja. Vola sa Lenka. Ale ved takych Maji ci Leniek je urcite vo Vranove viac nie? :)
nevola sa ta babenka nahodou Maja?
2 escap no dobre ine je to kazdy den ale takto ked si xce ist za cajou tak mi to pride odveci si zobrat kopilota
ovecka striedat sa je dobre kvoli zdraviu. Soferovat bez prestavky 5-6 hodin v kuse.. ved to boli chrbat, ruky stale na volante, oci stale na stopkach, bez pohnutia sedis v tej istej polohe. Jedine zeby si on sam robil prestavky na odpocevadlach ale to mu zase predlzi cestu.
na 5 hodin sa treba striedat? to je nejaka blbost... podla mna je tak 5-6 hodin taka hranica... ak je clovek vyspaty a ide cez den tak fakt nevidim dovod preco by sa mal s niekym striedat...
ok
do 5 hodin sa to autom zvladnut da.
Nieje ziadna opacha. Vydeli sme sa cez fotky ako vyzerame. Je to jednoduche pekne nezne sympaticke stvorenie. A nevyzvedaj viac neprezradim. Chcel som vediet dlzku casu za kolko dojdem ak je tu niekto co ma skusenost s jazdou z jednoho konca republiky na druhy.