Kolko hodin trva cesta autom z BA do VT?

0vecka

2 voyager a tak jo ked nemas skusenosti.. ale imho 5 hodin nieje az tak vela navyse ta cesta neni len dialnica... najhorsie je ist dlho po dialnici kde sa nic nedeje

voyager

Ovecka
tak radsej berem nejakeho kamosa a dovod je ze ako som uz pisal nemam skusenosti s tak dlhou jazdou. Doteraz ak som aj niekam dalej siel z BA tak len s otcom alebo bratom, popripade s kamosmi. Nemam este guraz ist sam aj v pripade zeby sa nieco s autom spackalo. A co sa tyka kamosa tak nieje problem ze idem za nou lebo vsak aj tak obaja budeme ubytovani v jednom penzione, v ktorom nam ona zabezpecila ubytko, kedze jej rodicia nas nepoznaju a ani o navsteve nevedia. Bude to taka tajna navsteva :)
hb bh
nie, nevola sa Maja. Vola sa Lenka. Ale ved takych Maji ci Leniek je urcite vo Vranove viac nie? :)

escap

ovecka striedat sa je dobre kvoli zdraviu. Soferovat bez prestavky 5-6 hodin v kuse.. ved to boli chrbat, ruky stale na volante, oci stale na stopkach, bez pohnutia sedis v tej istej polohe. Jedine zeby si on sam robil prestavky na odpocevadlach ale to mu zase predlzi cestu.

0vecka

na 5 hodin sa treba striedat? to je nejaka blbost... podla mna je tak 5-6 hodin taka hranica... ak je clovek vyspaty a ide cez den tak fakt nevidim dovod preco by sa mal s niekym striedat...

voyager

Nieje ziadna opacha. Vydeli sme sa cez fotky ako vyzerame. Je to jednoduche pekne nezne sympaticke stvorenie. A nevyzvedaj viac neprezradim. Chcel som vediet dlzku casu za kolko dojdem ak je tu niekto co ma skusenost s jazdou z jednoho konca republiky na druhy.