Idem navstivit jednu kocku a neviem na kolkohodinovu jazdu sa mam pripravit. Nevie tu niekto kolko priblizne mi to bude trvat? VT je Vranov nad Toplou ak by niekto nevedel.
Kolko hodin trva cesta autom z BA do VT?
aspon vies ako vyzera? Co ak je to nejaka opacha :D
Cestu planujem na nedelu rano co nieje az tak v case dopravnej spicky myslim. Ale ako vidim budem musiet vziat kamosa nejakeho so sebou a spravime mensi vylet, lebo sam to asi nezvladnem kedze som tak daleko este sam nesoferoval.Jedine zeby som sa zastavil u rodiny v Roznave. Letecky by som mohol aj, ale ako dalej ked spoje nepoznam ako to tam chodi.
Tak za frajerkou ani zatial nie, jedna babenka ktoru som spoznal na nete a celkom mi v nazoroch sedi tak ju chcem spoznat na zivo kedze sme si len pisali doteraz. Dame stretko uvidime.
a to za frajerkou ides?
tak 4 a pol hodin sa da zvladnut ak ides mimo dopravnej spicky a ste dvaja a striedate sa.
potom ak si pri peniazoch mozes ist letecky z BA do KE a z KE do VT nejakym busom, vlakom atd. Alebo IC vlakom z BA do KE.. aj ked neviem kolko casu by to trvalo vlakom.
Fuha, 5-6 ? To je dost. To asi nezvladnem sam bez prestavky co? Kolega mi vravel ze on z BA do PO pride za 4 a pol hodiny. Nejaka haluz ze?
5-6h podla google maps
Viem nepatri to tu so zdravim ale tak tu mi odpovie viac ludi myslim.