Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Peniaze

Príspevok v téme: Peniaze
simka-

Ako ste natom po financnej stranke stacia vam peniaze,ktore zarobite na zivobytie?kolko vas stoji mesacna rezia na stravu kozmetiku,benzin a dalsie vydavky.co sa mna tyka totalna katastrofa neskutocne vydavky.a to sme 5clenna rodina.musim si zacat pisat dennik kolko naco miniem.mate aj nejaky tyzdenny limit?

Lulu2011

sama povedala, ze kamen urazu su nase prijmy, muz ma minimalnu oficialne a ja este nemam zmluvu na dobu neurcitu, tam proste vyhodne urokove sadzby neodstanes

Lulu2011

prvý krat sme boli bez poradcu to sme obehali vsetky banky...a mali sme 5,4% najnizsi...to som si dala tu namahu a cely den chodila od rana do vecera, jasne, ze poradsa skasne, to je biznis, ale lepsie by sme nevytahali ani sami

Lulu2011

eko ziadali sme banku nech nam da normalnu sadzbu ako vravim takmer 7% nam vyrubali v pokracovani a ze inak to "nejde" tak sme prefinancovali inde, ono sa ti lahko radi z gauca u mami doma, ver tomu, ze sme robili kdeco, aby to bolo ok a na 50 rokov mi hypo nikto neda :D tých 35 je fakt maximum :)

ako vravim, tu nepomoze nic, len lepsie platene prace, takze na to sa musime zamerat, snad casom to pride

eko

Lulu2011 Dnes 16:39 - odporucam pri refinancovani overit si toho poradcu a porovnat si udaje, co zozeniete individualne. Kopec poradcov su tzv. buchaci, co maju zaujem natlacit klientovi nieco, z coho im banka da dobru proviziu. Casto to ich zadarmo neni zadarmo, ale dobre zaplatene. Schvalne sa opytajte, kolko mu zaplatili za sprostredkovanie uveru a kolko dostava mesacne, rocne, ze pokracujete v plateni...

Lulu2011

eko - pri tých splatkach je ta tv uz najmenej :D tu fakt ide o tie vysoke vysoke polozky ako hypoteka a najom, mobil ked skonci pausal pojde na kartu to bude stacit, internet je dobra vec, tej by som sa nevzdala tu sa da nejaky kseft sem tam urobit

eko

teplo - tam by okna pomohli. Lepsie to tesni, ale na to treba nasporit.
Nekurit neni moc riesenie, pretoze aj tak platite za to teplo vo fixnej zlozke, plus sa moze stat, ze chytite plesne a bude problem sa ich zbavit.

voda - ako som uz pisal. Setriace perlatory, skrtiace klapky, setriace WC a mate riadnu usporu vody.

Tiez sa vela moze minut, kde zalezi na sposobe umyvania riadov.

luxus - je ta TV, mobil, internet. TV mozete chytat na volne vysielanie. Ucet za mobil sa da poriesit 6x lacnejsie a staci poriesit len internet.

Lulu2011

lost tu proste nic nevymyslis :) jedina zachrana je ist do menej nakladneho bytu, ak nam to banka povoli, kedze je tu tarcha, ale tak zase v jednotke sa traja tiskat nebudeme, cize aspon tých 54 stvorakov potrebujeme, za mensi by nas ani nepustilo