Aky je vas nazor na kvapky MMS?

Príspevok v téme: Aky je vas nazor na kvapky MMS?
888

Citala som v jednom casopise clanok o tychto kvapkach. Aky mate nazor nane? Verite ze cloveku neskodia ale pomahaju?
Pre tych ktori namaju sajnu o co tu ide strucne opisem.
MMS(Master Mineral Solution alebo Miracle MIneral Supplement). Roztok chloritanu sodneho, ktory sa pred aktivovanim musi zmiesat s 10%nym roztokom kyseliny citronovej. Ucinkuje nie samotny roztok ale chlordioxid, ktory vznika chemickou reakciou.Ten pri styku s bakteriami vraj odtrhne zo steny bunky bakterie elektron a tym bunke narusi jej metabolizmus a vnutornu rovnovahu. Chlordioxid vraj reaguje iba s patogenmi mikroorganizmov ako virusi, bakterie, plesne a parazity.
Nazory na tento roztok z pohladu lekarov su kriticke lebo vraj skodi zdraviu a nici zaludocnu sliznicu. Cize moderna medicina ho zavrhuje a neodporuca. Aky je vas nazor, ma tu s tam niekto dobre skusenosti? Alebo je to blud ako so sodou bikarbonou?
V clanku sa pise, ze laboratorne vyskumy neboli zahajene a teda roztok nieje vedecky dokazany ze naozaj pomaha. Je to len tvrdenie alternativnych liecitelov. Tak ako to teda je s tym roztokom? Kde sa da vlastne zohnat?

Jasana321

Moj nazor na mms kvapky,v prvom rade treba vediet ako sa to davkuje,odporucam s mensimy davkamy ,zacat pri jednej kvapke ,netreba sa bat ...mne pomohli a moc ....ak sa bojite vetsich davok tak dve kvapky su tiez ucinne ....a nebojte sa negatyvnych komentoch su to farmaceutici co behaju s kufrikmy po lekaroch a zarabaju tazke love,nie vsetko co je drahe je ucinne.....

mascha

na hlísty použí prírodné, mrkva, cesnak, cibuľa, kyslá kapusta...
a vylúčené zanes doktorovi na vyšetrenie do labáku...
MMS je skôr na malé parazity

Sanyami

Ahojte,chcela by som sa spytat ako pouzivat mms pri parazitoch v tele konkretne hlisty Nerozumiem ,citam vsade , to sa musi miesat s kyselinou citronovou a uz som stoho jelen.a kde ich kupit ? Dakujem za rady

viktoriabb

mms je to najlepsie co som mohla vyskusat,.Ako hiv pozitivna nakazena od neverneho manzela som v zufalstve kvapky vyskusala. Prestala ma boliet hlava a klby zbavila som sa candidy ktoru mi hiv sposobovalo. Kto ma moju diagnozu vrelo odporucam.

poradte

aj mna by to zaujimalo, prosim ak mate niekto skusenosti s uzivanim mms, poradte nam, kde to kupit a ako to miesat. vdaka vopred!

otazkaaaa

dobry den chcem troska ozivit temu o mms za kolko zacnu kvapky zaberat a za kolko je to citit ze sa cloveku polepsi? dakujem za kazdu skusenost a nazor

katarinaaa19

Dobty den akurat tu citam vsetky prispevky, maminku mam vazne choru a lekary neviem ci ju vylieciaa rakovini vajecnikov ma a pocula som o tychto kvapkach, mate niekto skusenost bodobnu? Dakujrm

samantha

Kvapky MMS som začala užívať 3x denne, začala som s jednou kvapkou, užívam ich 4deň a dnes sa v nich chystám aj vykúpať. Nedala som na internetové diskusie, ale na overené skúsenosti mojich známych, ktorým pomohli. Ja nemám vážny problém, užívam ich ako anti-parazitickú kúru a vrámci detoxu :). Mojej mamine to nedávno pomohlo z alergie, ktorú mala odjakživa :) odporúčam!!!

RNG

Barborka, MMS su chloraty-oxidatory a MSM je polarne rozspustidlo, zdroj siry a potrebne na klby.
Na precistenie tela su potrebne enzymy, absorbenty a pripadne aj chelacia . Pomoze aj precistenie roznycy organov, na poecen je protokol dr Berksona, na ladviny pitie caju z chanca piedra, na pluca najma odhlienenie(NAC, serrapeptaza, oreganovy olej), na creva pomozu okrem mikrovlaknin aj doplnky probiotik a podobne.