Vyrezanie jačmeňa z oka

melinda123

normálne rozmýšlam či to nemôže byť aj vlčie zrno..lebo čítam, že jačmeň sa nachádza na okraji viečka..no a ja mám toto zvnútra viečka, takže sa mi to stále škrie o oko :(

melinda123

Lenže ja mám problém v tom, že ten jačmeň mám už viac ako rok...najskôr som si to nevšímala a stále som si myslela, že mám niečo v oku, potom keď som išla očnej asi po trištvrte roku, tak mi tam pichla injekciu, tá vytlačila hnis, no aj tak mi tam zostala taká bodka, v ktorej už asi hnis nie je...a tá bodka červenkastá mi spôsobuje, že raz niečo cítim, že mi zavadzia a raz nie...myslím si, že sa na nej zachytáva aj tá najmenšia smietka, tak neviem ako inak než vyrezaním by sa to dalo odstrániť...preto som chcela vedieť postup ako to prebieha a aj po...myslím, že všelijaké mastičky a kvapky sú mi už zbytočné teraz :(

RNG

Nuz ja som cukrovka, trpel som zaroven aj syndromom sucheho oka a casto som su brhlil oci, takze sa mi z pokozky dostali do drobnych thlin na sliznici casto rozne stafylokoky, co vytvaraju rozne hnisave vyrazky, ruzy a tiez jacmen na oku.
Syndrom sucheho oka(pochadzajuci s herpesu , ktory vyvola zapal slzneho kanalu com ho uzavrie a slzy nemozu poriadne osetrovat oko, nemas rano karpu na dokaz nocneho slzotoku)
roesim uspesne uz dlhe roky kazdodennym postreko m tvare koloidnou striebornou vodou, s otvorenymi ocami.
Zapaly oka a jacmene potlacim uz v zarodku, len ked sa to zacina este cerveniet, roztokom citricidalu, 3 kvapky do 100 mg vody, kvapkat do oci 3-4 krat denne. Pritom zaroven ten roztok aj pijem , beriem aj oreganovy olej pre istotu a zatial som to vzdy potlacil, takze sa mi ziadny hnisavy jacmen dnes uz nevytvara.
Aby som nezabudol, v tom case beriem aj betaglukany a extrakt z olivovych listov par dni, aby som si posilnil imunitu, pre istotu.

RNG

Jame n nie je problem vyliecit, napr pouzivanim roztoku citricidalu , kvapky do oka aj pit. Pomaha aj oreganovy olej, ktory je ucinny na rozne kvasne a plesnove infekcie. A pomahaju aj rozne enzymi, co pomozu tie nahromadene toxicke latky rozlozitr a odstranit.
Takze pomaha brat aj selen a jod, co sa podielaju na vyrobe cistiacich enzymov v tele, aj zinok, ktoreho iony su sine antimikrobioalne.
Pomahaju aj kvapky koloidnej striebornej vody, ktore ucinkuju na rozne mikroby, tj aj tie, co sa nachadzaju v oku a jeho okoli.