Vyrezanie jačmeňa z oka

RNG

Operacia je posledna moznost, ked vsetko ostatne zlyha.
A ides do nej az ked je nevyhnutna, podla moznosti.
Opereacie na krasu neuznavam, lebo je to zbytocny utok na zdravie.

Agnes998

Ak to mas vnutri oka a trva to rok a nic nepomaha, tak by som na ten zakrok asi sla, vnutri oka ti aspon neostane jazva.

melinda123

odpovie mi tu niekto aj na môj problém??? a či už niekto bol na tom vyrezaní?? prosím...mne úprava stravy nepomôže ani maste, ale chcem vedieť ako prebieha zákrok a ako je to po ňom

RNG

To neprestajne brojenie proti nasytenym tukom je velmi pomylena zalezitost. Totiz ked si zoberieme napr mozog, ten sa sklada skoro cely z vody, nasytenych tukov a lecitinu. A odkial sa tie nasytene tuky v nom zjavili, ked nie z potravy?
Takze dieta len z rastlinnymi polynenasytenymi olejami, aj ked su "zdrave panenske", nepodporuje velmi mozog. Treba aj tie nasytene, ktore inac, kedze su nasytene = stabilne nemozu tvrdnut, tj ani oxidovat ani polymerizovat.
Nenasytene oleje, tj nestabilne a reaktivne lahko oxiduju aj polymeriziju, najma ked ich zahrejes.
A nasytene oleje, kedze netvrdnu oxidacioou ani nepolymerizuju nemozu nic zapchavat. To je skodlivy mytus sireny najma na podnet potravinarskeho priemyslu a pestovastelov olejnatych rastlin.
A lekari na to bez rozmyslania a znalosti chemie bezne naletia.
Davova psychoza...

vitavi

Hlavnou príčinou upchávania mazových žliazok sú husté tuky.
Sú obsiahnuté v mliečnych výrobkoch a mäsových výrobkoch, koláčikoch, v priemyselne upravených tukoch, ktoré výrobcovia nazývajú rastlinnými. Týmto tukom sa zďaleka vyhýbaj, i všetkým tukom, ktoré sú za normálnej izbovej teploty tuhé.
Načas jedz jedlá bez tuku a po čase začni jesť minimálne množstvo panenského oleja alebo semienok na omastenie jedla.