Ahojte,
pri vyske 164 cm chcem schudnut zo 73 kg na 48 kg.
Takže na ranajky si dam 1 ks ovocia.Grapfruit alebo jablko.
Od zajtra chudnem
ani obilniny? strukoviny? ovocie? zemiaky? rajciny? mliecne?
Nie, nič. Vyradila som sacharidy, ale to neznamená, že si raz za dva týždne nedám ryžu,a lebo cestoviny
dawia, pisem zo svojej skusenosti, je to tam ;-) ty si komplet vysadila sacharidy a tvoje telo nic? potom je v neicom chyba, pretoze prechadzas tymto do hypoglykemie a neskor do ketozy a katabolizmu.
odpovedam nestars ju preboha! ja som zidne triasky nemala ani ziadne horory ake opisuješ !!
máte pravdu :) ...budem sa snažiť to prekonať :)
tenzi, ked sa nedokazes vzdat sladkeho, tak v skutocnosti schudnut nechces. iba sa postazovat, ake to je tazke a hladat skratky, ktore nefunguju. Ano, vysadenie cukru je sprevadzane silnym abstakom, dokonca je porovnatelny s vysadenim heroinu. ale ked nic nespravis pre to, aby si schudla, nikto iny to za teba nespravi. ja zijem bez cukru a obilnin uz dlho a som spokojnejsia, mam viac energie, pretoze mi nekolise cukor v krvi. Dva tyzdne som odpadavala, mala triasky, bola malatna, bolo mi na vracanie a v kuse som bola unavena. Ano, toto ta caka. Ale ked to neprekonas, nikdy vo svojom zivote zmenu nespravis.