Od zajtra chudnem

odpovedam

dawia, pisem zo svojej skusenosti, je to tam ;-) ty si komplet vysadila sacharidy a tvoje telo nic? potom je v neicom chyba, pretoze prechadzas tymto do hypoglykemie a neskor do ketozy a katabolizmu.

odpovedam

tenzi, ked sa nedokazes vzdat sladkeho, tak v skutocnosti schudnut nechces. iba sa postazovat, ake to je tazke a hladat skratky, ktore nefunguju. Ano, vysadenie cukru je sprevadzane silnym abstakom, dokonca je porovnatelny s vysadenim heroinu. ale ked nic nespravis pre to, aby si schudla, nikto iny to za teba nespravi. ja zijem bez cukru a obilnin uz dlho a som spokojnejsia, mam viac energie, pretoze mi nekolise cukor v krvi. Dva tyzdne som odpadavala, mala triasky, bola malatna, bolo mi na vracanie a v kuse som bola unavena. Ano, toto ta caka. Ale ked to neprekonas, nikdy vo svojom zivote zmenu nespravis.

winki

Zelenina, ovocie, nevyprážať. Malé porcie, najlepšie delenná strava. Vynechať chipsy, sladkosti, koláče, bielu múku, cukor, príliš veľa soli. Žiadne jedná zo sáčku a polotovary. Zaradiť ryby, ovocné a zeleninové štavy, polievky (bezmliekové). A chýbať sa a neprežierať sa.