Priatelovi som nasla v aute krabicku prezervativov, napriek tomu ze ja uzivam ATK. Podal vysvetlenie.... Ale take tazko uveritelne a ja neviem ci verit, ci ma podviedol alebo nie....
Verit / Neverit
'nevie, naco ich tam mal'
tomuto snad fakt neveris...
sampony pouzil, pracuje ako casnik a vecer sa tam sprchuje. povedal ze ani nevie preco si tie kondony tam odlozil a ze este jednu taku igelitku so vsetkym ma aj v skrinke v praci. som z toho na nervy, no asi budem fakt len naivna krava ;-(
Bohuzial, je mi luto, ze to musim napisat, ale ta vyplasena reakcia naznacuje, ze dobre vedel, ze ich tam ma a ze nechce aby si to vedela. Ta vyhovorka s akciu je zvlastna, naco brat kondomy a nie sampony, resp. kde su teda sampony?Tie si dal do kupelne a kondomy do auta-preco?Ako tu uz pisali, nemusi to znamenat, ze ta podviedol, ale minimlane to tam mal ako nejaku poistku...
Ako ho ale donutit aby si priznal? Ja jeho kolegov nepoznam, nebola som v jeho praci. Je mi mizerne :-(
pohodka: to by bola sice pekna verzia, ale naco by si ich odkladal vobec do auta?
*berieS
z jeho reakcie a absurdnej vyhovorky usudzujem, ze ta ma za naivku
otoc si to
mas auto, berie HAK, on ako spolujazdec hlada pero, otvori a najde kondomy, ktore vy vo vztahu vobec nepouzivate, ty na neho prelaknuta vyletis...
nehovorim, ze ta uz podviedol, ale pride mi to ako poistka pre pripad, ze by sa nejaka pritrafila a ak su tam akurat mesiac, mozno je to nejaky novy objav
uprimne, po par vztahoch ti mozem povedat, ze muzov ber s rezervou a rataj so vsetkym
cest vynimkam, ktorych je ale strasne malo
No mas to to iste ako bolo vtedy u mna. Raz sme boli v obchode, ja som chcela zaplatit a on mi velkoryso strcil svoju penazenku, ze nech to zaplatim z jeho. Mile gesto, ale ked som ju otvorila, hned som videla, ze tam ma zastrcene kondomy. Tak som sa ho na to spytala a on bol dost zaskoceny a ani mi nevedel hned odpovedat. Az za pol hodinu si vymyslel nejaku vyhovorku a tu mi predostrel. Mimochodom, tento chlap sa stretaval poza moj chrbat s inou zenou, s ktorou sa zoznamil na zoznamke, tvrdil jej, ze je nezadany, podvadzal nas vlastne obe. Proste taky vecny kurevnik. Podla mna tvoj bude nieco podobne, je mi to luto, ale naco by si obstaraval kondomy ktore s tebou nepotrebuje. Bud ta podvadzal, alebo to min. mal v umysle. Na firmenych akciach nerozdavaju kondomy, leda zeby to bola nejaka trt party, aj o takych som pocula, robia to hlavne pre manazerov, zaplatia im prostitutky, ale len v niektorych firmach a aj to musia byt velmi dobre prosperujuce firmy a len pre najlepsich manazerov. Cize to mas za jedno. Ak je taky typ, co mu nevadi vyliezt na hocijaku, tak ti len malo pomoze, ze pouziva kondomy, nakazit ta moze aj tak, lebo zije promiskuitne a to je vzdy riziko. Su choroby, ktore sa prenasaju aj pri prezervative, medzi ne patri aj nevyliecitelny herpes, okrem toho nemozes vediet, ked bude pripity, ci si nepriplati aj za sex bez ochrany, je takych muzov dost.
podla mna to este nemusi nic vazne znamenat..
jeho vystrasenu reakciu by som pripisala iba tomu, ze ked spozoroval, ako mieris k danemu miestu v aute, hned vedel co bude nasledovat - vypocuvanie a milion otazok - ja by som sa tiez lakla rovnako ako on :)))
neviem ci by bol taka truba, ze by si odkladal kondomy pre bokovku na miesto, kde mas lahky pristup...
ale mozes sa este nejak nenapadne spytat dákeho kolegu, ci nezostalo este z tych samponov a inych produktov, alebo proste vyzistit, ci v jeho praci mali akciu po ktorej im zostali tie spominane sampony a kondomy, resp. ako to riesia, ked daco zvysi..kde to potom odkladaju.. neviem no...skus sa vynajst :D
Ovecka, to urcite nie. Auto bolo kupene uz za nasho vztahu a tato krabicka tam nebola urcite dlhsie ako mesiac,lebo predtym som z toho miesta vytahovala CD-cka.
no podla mna na zaklade tohto nemozes povedat ze ta podvadza... pozrela sisi datum spotreby? ja som tiez raz takto nasiel u niekoho kto by ich nemal mat bolo to okolo roku 2010 a datum spotreby bol 1998...ak mali tiez takuto spotrebu tak moze byt ze ich tam proste mal odlozene mozno aj z predchadzajuceho vztahu