Priatelovi som nasla v aute krabicku prezervativov, napriek tomu ze ja uzivam ATK. Podal vysvetlenie.... Ale take tazko uveritelne a ja neviem ci verit, ci ma podviedol alebo nie....
Verit / Neverit
momentalne sme pohadani, je urazeny na mna a ked ja zacnem s touto prihodou tak vzdy ze si vymyslam.
Asi je naozaj cas otvorit oci, uz sa udialo vela veci. Napr pred rokom som zistila ako pisal jednej babe na filmovom fore, trvalo to asi tyzden, ked mu vsak poslala foto kde bolo ocividne ze ma niekolko kil navyse, uz sa jej neozval.. niekolkrat mu prisla v noci sms a rano mi tvrdil ze si to namyslam, no mna zobudi vsetko, kazdy pohyb. Doteraz banujem ze som ho nezobudila nech si to precita. Minule siel v noci na wc s mobilom, tvrdil mi ze aby si posvietil, lebo si nezapina svetlo nech ma nezobudi. a vkuse cosi pozera v mobile na internete, tvrdi ze ohladom stavby baraku...
ja uz naozaj neviem, ci su to vsetko len nahody, alebo som naozaj taka hlupa, slepa, zalubena....
mne raz kamoska rozpravala, ze jej partner, s ktorym byvala nikdy nedovolil, aby sla na jeho comp, ked siel do pivnice a ona ostala na par minut doma sama, v 95% sa vratil po schodoch hore presvedcit sa, v ktorej miestnosti sa ona nachadza alebo co robi (ci napr. nie je pri jeho stole, PC, pri jeho veciach proste)
nakoniec sa ukazalo, ze dotycny tajil hnusne veci
a raz, ked nahodou bola (hoci ako ju poznam, nebola nikdy typ, ktory kutre, hlada, spionazuje, prave naopak) v jeho pracovni, tak dostal hysak.....
a bol tiez taky nasraty, vkuse to obracal proti nej, pritom si bola vziat iba papier ci pero uz neviem
je to proste typicke spravanie sa chlapa, ktory bol odhaleny a mal daco v plane a zenska mu na to prisla
na tom vsetkom je najblbsia a najpodozrivejsia ta jeho vyplasena reakcia a nasrate reakcie, ked sa ho na to opytas...
keby nemal co tajit, tak by bol uplne kludny
No podla mna taku igelitku nebude problem vyrobit, sampony si vezme z hotela a kondomy kupi lahko niekde..
Je to na nic:-(
mne sa fakt nepáči ta jeho vyplašená reakcia .. možno by som uverila všetkému, ale keby som videla, ako zareagoval, tak by som mala veľké podozrenie ...
Inak taký jeden príklad, jeden pár čo poznám chodia spolu dlhé roky a on, bol na záťahu s nejakým kamošom (taký chuj nevyhonený, čo si budeme hovoriť) a neviem čo robil, ale proste, že si urobí "srandu" a keď ten kamoš bol mimo auta, tak vytiahol kondom, odbalil ho a pohodil vzadu pod sedačku ... ako naschvál na druhý deň jeho frajerka išla do auta a našla tam tento odbalený kondom a čo ju asi hneď napadlo? ale nebolo to tak, lebo to si len primitívny kamoš robil tú svoju "srandu" ... ťažko jej to bolo uveriť, ale nejak tomu nakoniec uverila .. to len taký prípad, aj keď si myslím, že v tvojom prípade je to o úúúplne inom a dávala by som na priateľa sakra pozor!
To su take male flasticky, co mavaju v robote na hotelovych izbach.
Ano, nech ti ju ukaze. A ked si tam nakupi do igelitky kondomy od Durexu, sampon od Adidasu a sprchac od Fa, tak je jasne, ze to je klamstvo...igelitky s promo akciami by mali obsahovat jednu znacku...alebo sa teda nevyznam v marketingu.
Ja by som aj mozno bola ochotna akceptovat, ze tie kondomy si dal do auta. Kebyze vychadzame z toho, ze vy ich nepotrebujete, mozno ich chcel dat kamosovi atd. ale cele jeho spravanie nasvedcuje, ze vie velmi dobre preco si ich tam dal.
inak, tie sampony, to boli vzorky,alebo normalne velkosti ako v obchodoch? hoci sa sprchuje denne, ak to boli flasky, to ich za mesiac uz minul? ehm...
a vsak nech ti tu druhu igelitku ukaze :D