Nevie sa odpútať od rodičov

Príspevok v téme: Nevie sa odpútať od rodičov
zufalica

Ja mam 30 rokov a priatel 32. On podnika a vcelku sa mu dari. Kupil si auto dokonca ma dve ale jedno prenajima. Kupil si byt. Najprv v nom byval sam ale casom som sa aj ja nastahovala. Problem je ten ze aj napriek tomu ze ma 32, ma byt a ma mna priatelku tak nevie vydrzat bez rodicov. Jeho rodicia su zdravi, pracuju este pomerne mladi. Maju okolo 50 rokov. Nebudem upresnovat. Nocuje na byte so mnou ale kazde rano sa vracia k nim na byt. Kazde rano. Jedine cez vikendy niekedy ked si naplanujeme nejaky vylet tak vtedy nie ale ked nikam nejdeme tak aj cez vikendy. Dost ma to stve lebo niekedy kedze ma flexibilny prac. cas a je sam sebe panom, tak tam travi u nich az do vecera. Cize ide k nim rano, cez den povybavuje co mu treba a vecer je opat u nich. Ku mne sa vracia az vecer kedy ako. Raz o osmej inokedy az o desiatej vecer. Ide mi to na nervy, ved nieje decko aby sa stale musel u nich zastavovat. Byvame v tom istom meste ako oni, len par ulic od nich. Keby boli stari, nevladni tak pochopim ale takto. Neviem ci ma vyznam s nim planovat buducnost ked je tak na nich naviazany. Keby byval s nimi tak ok. Ale ma aj vlastny byt a toto. Aky je vas nazor na jeho spravanie. Pre to nepride ako normalne aby sa 32 rocny muz nevedel aspon na tyzden nestrettavat s rodicmi. Som s nim maloco lebo aj ked pride tak zase odbehuje prec nieco vybavovat. Uz straca trpezlivost aj sme sa kvoli tomu pohadali. Myslim ze trpi niecim ako obsesia. Proste stale ma nutkanie ist domov k rodicom. Ma aj brata mladsieho a ten vobec nieje taky naviazany. Byva tiez v tom meste. Raz byval s kamosmi a inokedy zase u rodicov. Teraz zase byva s nejakym kamosom v podnajme. Ale ten jeho brat teda moj priatel tak to je nieco strasne. Rodicov zdravych a napriek tomu stale kazde rano sada do auta a ide k nim.
Ak by tu boli narazky ze ma frajerku a ze za nou chodi. Nie nema. Kolkokrat som mu volala a nezdvihal tak som volala jeho mame na mobil a ona mi ho dala k telefonu cize bol u nich. Aj ked som sla okolo ich bytovky tak jeho auto bolo tam. Nieje suknickar. Vie byt verny ale ta zavislost na rodicov. No nechapem. Rada si precitam vase nazory na toto dianie a hlavne co mam robit dalej. Dakujem.

dedo mraz

Lucahhhh si si vsimla rok zalozenia temy kedy tento problem babenka riesila? Ta je bud uz rozidena s tym mamickinym maznacikom alebo sa chlapec spamatal a prestrihol konecne pupocnu snuru ktorou bol s mamkou spojeny aj v dospelosti.

luca hhhhh

utekajjjjj, na svete je vela xlapov, ktorz budu travit cas s tebou a nie s rodicmi, uz davno si tamnemala byt a kasli na praxy co si dala do bytu radsej mat kludny zivot, takto si ho s nim znicis, a tretrpis narazky tvojej mamky ako mala pravdu to casom prejde ale ak s nimbudes znicis samu seba

Maoam

cau, urob ako myslis, ja som zazila kadejake rodinne situacie ale s odstupom rokov ti mozem povedat, ze pri kazdom priatelovi (bolo ich iba par, to pre upresnenie) mali rodicia VZDY pravdu...aj ked sa to neprijemne pocuvalo, ale hlavne otec vedel velmi rychlo odhadnut daneho muza a mama sa velmi casto tiez trafila, proste intuicia, otec siel podla inych znakov, ale premustroval kazdeho fakt super ako psycholog

proste su skuseni, maju ovela viac rokov, poznaju XY ludi a presli si kadecim

a hlavne - zrejme chcu pre teba to najlepsie, najmä otcovia byvaju taki, ze svoju dceru len tak niekomu nedaju....myslia to dobre, lebo myslia hlavne DALEJ, do buducnosti, CO moju dceru s tym pakom caka? (ked ho povazuju za problemoveho)

o to ide...oni sa na to hladia pragmaticky a s tym, ze idu uz roky dalej a vopred cca. vedia odhadnut, ake problemy budes mat a snazia sa ta vlastne uchranit, aj ked to pre teba znie ako kazanie a pod.

ak by to bol chlap na urovni a rodicia by nemali blbe pocity ci dojmy z neho a vedz, ze si sakra dobre pozru jeho spravanie a aj tvoje trapenia...vela aj vycitia, vidia, bez toho aby si im to vesala na nos, proste vidia, ze nie si spokojna, stastna, tak jasne, ze sa snazia zasiahnut

osobne by som si mamickara nevzala ani s nim nesla do ultravazneho vztahu a uz vobec nie tak, ze investicia do domu, bytu a Co., je to proste otrasny typ muza, same problemy, je niekolko skupin muzov, ktori su absolutne nevhodni pre dlhodoby vztah a manzelstvo

zufalica

Hej, este sme spolu.
Ja neviem baby, radite mi odist, ale neviem ako to on prijme, niekedy dokaze byt poriadny nervak. Za dalsie nieco do toho bytu som aj ja vrazila, vybavenie nejake a tak. A zase sa vraciat domov k rodicom. Mame sa on od zaciatku akosi nepacil, teraz mi bude vytykat ze mala pravdu. A tie jej reci pocuvat kazdy den, ze mami vsetko vedia najlepsie, ze maju nato nos a bla bla bla...
Ja neviem, nechcem sa mi opat vraciat domov. Otec je v pohode, ten je nazoru toho, ze ako si zivot zariadis, taky ho budes mat, si dospela, ale mama s tymi kaznami, tak potom velmi netuzim. Zase ist do nejakeho podnajmu si nemozem dovolit, lebo az tolko nezarabam, aby som mala sama z coho platit. U nas su podnajmi drahe. Ja to s nim este skusim potiahnut a asi sa budem musiet zmierit s tymi jeho castymi odchodmi k rodicom. Som z toho vsetkeho taka znechutena...Idem si otvorit cokoladu na zlepsenie nalady. Mozno po nej bude mudrejsia co dalej. Este k tomu ho mam strasne rada a po tolkom spolu stravenom case ho len tak nechat...

odpovedaaam

agnes

ten moj tak isto..chcela som ist na nakup ze dobre..ale zavolala mu maminka ze potrebuje(prave vtedy kedy ja)tak mna zrusil, vraj potom.. mna hodil domov k mojim rodicom aby som asi sedela doma a trielil domov lebo mama s tatinkom potrebuju ist na nakup a bolo to aj po tom co si kupili jeho rodicia nove auto. Potom este poobede ked prisli z nakupov sedel u nich do vecera a vecer prisiel pre mna..pozerali sme telku a isli spat. ked bolo volno na dalsi den naranajkoval sa a zas bezal za nimi..dookola..do sprosta..raz zacas sme isli do wellnessu alebo niekam na vylet a za to si daval neskutocnu zasluhu..zatial co ini vyuzivali svoje volne dni na to aby mohli travit cas spolu hoci aj prechadzkou v parku...a okrem toho ked sme niekde uz boli sami bol akysi nesvoj a strasne sa ponahlal domov ze mama ho caka s vecerou a ked nechodil nacas tak mu volala mamka tatko aj 3x ze kde je. pritom ho cakali v tom istom byte :DDD mamickari :D

Maoam

zazila som, bola som este mladucka, nikdy viac.....nikdy sa nezmeni a ako som po mnohych rokoch pocula, este aj po 30-tke denne u mamicky.......konec

Agnes998

Ako tak citam, mamickini maznacikovia maju toho vela spolocne, partnerku maju len na sex a na upratovanie, mamicka je pre nich nr. 1, partnerkine tuzby a potreby budu vzdy na poslednom mieste. Ten moj byvaly tiez, vtedy som este nemala auto, ked som ho poprosila, ci by ma vzal do obchodu aby som spravila vacsi nakup aby mi to odviezol, ani za boha. Ale ked bol u mamicky a ta si zmyslela, ze chce jednu smotanu a bola nedela, okamzite sadal do auta a uhanal do druheho mesta aby jej ju kupil. Mamickini maznacikovia su jedni z najhorsich partnerov, ziadna zena pri nich nikdy nemoze byt stastna.

samostatna

cucacik mamickin cucacik :DDDDDDDDDD
jaj dievca ber nohy na plecia a prec od neho. On ta nemiluje. Muz ak miluje tak venujem velku cast svojho volna svojej vyvolenej, rozprava sa s nou, kladie otazky, zaujima sa o nu. A ten tvoj ta zanedbava.