Kozmetika Avene

Alexa12

Ahojte mate niekto sksuenost s vyrobkami na citlivu plet? chcela by osm zakupit, ale neviem si rady co konkretne, a ci vam to pommohlo. dakujem :)

mell228

Ja som používala najskôr Avène Cleanance a doteraz používam Avène Cleanance Hydra. Mám rada túto značku hoci je o niečo drahšia než tie v drogérii. Tiež ju nakupujem na Notino, cez Plnú Peňaženku (www.plnapenazenka.sk) takže ušetrím trošku viac. Na Avene nedám dopustiť, balenie mi vydrží skoro rok.

laskonka 22

ja si neviem vynachváliť kozmetiku avene ja mám citlivú a suchú pleť tento krémik milujem -odkaz odstránený- pleť je po ňom hydratovaná krásna jemnučká síce nevonia no ale čo už

bystricanka

Ja milujem túto značku. Pred cca rokom bola vzorka v časopise a tak mi sadla, že som si ju hneď kúpila a používam denne. V predajni sa neoplatí cenovo, objednávam na Notino, tam je lepšia cena.

kralovna_12

čos a týka tychto drahších značiek, či už ekarenskych alebo kadernicke potreby na vlasy a pod tak kupujem už bvyhradne len na parfums. sk. inde už ani nie, to sa kupovať predražené neplatí:-))

lea_queen

Ja som raz dostala v lekarni nejake vzorky, a teda kremik bol moc prijemny :) len cena trosku drahsia co ma zaskocilo :/

Lili99

Vyskusala som celu kozmetiku v drogerii fakt, potom
Vichi, la roche posay, vselijake ine kremy z katalogov. Mam normalnu plet so suchsimi miestami ale aj sa mi dost masti hlavne po rane. Tak som skusila avene hydratacnu masku, hydratacny krem, a hojivy krem (cicalfate) ktory som si dala ked som mala vyrazku (fakt to urychli do 2 dni bola vyrazka prec inak by tam bola min. 5) a mam aj termalnu vodu v spreji ktoru si dam na plet hocikedy. Nemala som este taku cistu plet asi nikdy. Rozmyslala som ze si kupim aj daky cistiaci gel ale tak zatial nie ked mam plet uplne krasnu:) odporucam aspon s typom pleti ako ja

Ninaa

Mna Avene na akne stipalo. Skus La Roche Posay Effaclar duo a gel na umyvanie. Pouivam uz druhe balenie a super. Kozna dr povedala ze je to dobra kozmetika.